Joy om forholdet til Carlos: Det var mig, der scorede ham

Joy om forholdet til Carlos: Det var mig, der scorede ham

‘Mig og min mor’-stjernen fortæller om, hvordan hun og realitykæresten fandt sammen.

Af Emilie Holm Egebro - 21. juni 2015 kl. 09:55

I september blev det officielt, at Joy K. Petersen fra ‘Mig og min mor’ og Carlos Zamora fra ‘Paradise Hotel’ havde slået pjalterne sammen.  Joy fortæller nu nærmere om, hvordan det hele egentlig begyndte for parret. Ifølge hende er der ingen tvivl om, hvem der scorede hvem.
–  Jeg synes, at jeg scorede ham, for jeg gik altså all in. Vi startede med at date ved at træne sammen og mødes i fitness eller løbetrænede sammen, men jeg synes da, at det var mig, der var mest på og spurgte, om vi skulle være sammen og sådan noget, forklarer Joy til Kanal4.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Joys store forvandling
Startede med et kys
Det hele startede med en bytur på diskoteket Billy Booze, hvor parret faldt i snak.
– Vi har altid vidst, hvem hinanden var, da vi har set hinanden i byen eller sådan noget, men vi har aldrig snakket sammen som sådan. Jeg mødte så Carlos på en bytur, hvor han prikkede mig på skulderen og spurgte, om han måtte få min autograf, forklarer Joy til Kanal 4 og fortsætter:
– Jeg vendte mig om og sagde: ‘Gud hej, er det dig Carlos?’. Og så tænkte jeg: ‘Ej nu bliver jeg altså nødt til at prøve på at tale lidt mere med ham, og så gik vi udenfor, og jeg sagde så: ‘Nå Carlos, kys mig, hvis du ikke er bøsse’. Og så kyssede han mig, og det var så sådan, det hele startede.
Parret har nu snart været sammen i ni måneder og er ifølge Joy stadig nyforelskede og har det rigtig godt sammen.
Se klippet, hvor Joy fortæller om forholdet til Carlos:

LÆS OGSÅ: Joy afslører: Derfor faldt jeg for Carlos
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.