Joy og Mia på frækt og sensuelt photoshoot

I morgen kan du se Joy og Mia folde sig ud i det nye Se og Hør-blad. Realityportalen.dk har fået en snak med Joy om photoshootet og deres mor-datter-forhold.

Af Ida Reihs Andersen - 15. august 2012 kl. 9:31

Når det nye Se og Hør-blad kommer på gaden i morgen, så er der god grund til at suse ned efter bladet i kiosken. I bladet er der nemlig letpåklædte billeder af Joy og Mia fra ‘Singleliv’.
– Vi har lavet et rigtig frækt og sensuelt photoshoot med den rigtig dygtige og meget professionelle fotograf, Thomas Samsøe. Vi er så glade og meget tilfredse med billederne. Jeg kan slet ikke vente med at se dem i bladet, fortæller Joy.

Joy og Mia er vilde med at posere for kameraet. (Foto: Privat)


Der er specielt en årsag til, at Joy glæder sig til at dele billederne med Se og Hørs læsere.
– Nu hvor jeg er single, glæder jeg mig endnu mere til, at folk skal se, hvor godt vi ser ud. Jeg tror, der er mange mænd, som synes, det er fedt at se et flot mor-datter-par, fortæller Joy spændt.
LÆS OGSÅ: Joy: Den bedste bytur ever
Den bedste mor
Det er nok de færreste, som vil have taget frække billeder sammen med sin mor. Der er derfor ingen tvivl om, at Joy og Mia har et unikt mor-datter-forhold.
– Min mor og jeg har aldrig set os selv som “normale”. Vi har altid skilt os ud fra mængden og vidst, at vi er meget specielle, og at vi har et meget stærkt og specielt bånd til hinanden, forklarer Joy.
Ifølge Joy er der ikke blot tale om et mor-datter-forhold, men også et venindeforhold. Og det er noget, som Joy sætter stor pris på.
– Jeg er glad for, at jeg også kan være veninde med min mor. Det har betydet rigtig meget for mig. Og hun har altid hjulpet mine veninder og venner, når de har haft problemer, som de ikke turde at tale med deres forældre om, fortæller Joy og fortsætter:
– Min mor er den bedste mor, man kunne ønske sig. Hun er fuld af kærlighed, og hver dag siger hun, at hun elsker mig.
For Joy er der ikke grænser for, hvad hun vil opleve sammen med Mia
– Når mig og min mor får taget frække billeder sammen, synes jeg ikke, det er at gå over stregen – vi er jo ikke nøgne. Jeg vil bare opleve så mange ting med min mor som muligt, fordi lige pludselig en dag har vi ikke hinanden mere. Det handler bare om at få det bedste ud af tiden og nyde hinandens selskab, fastslår Joy.
LÆS OGSÅ: Joy: Min mor har det svært med mit forhold
Kritik
Joy oplever, at mange kritiserer deres mor-datter-forhold og specielt Mias rolle som mor. Kritikken kan Joy acceptere til en vis grænse.
– Jeg synes, det er okay med kritik, men når folk bliver personlige og ondskabsfulde, så bliver jeg vred og giver igen. Jeg kan slet ikke klare folk, der taler grimt uden at vide, hvad de egentlig taler om, forklarer Joy.
Joy kan dog godt forstå, at nogle mennesker kan rynke på næsen over de ting, som hende og Mia gør.
– Jeg kan godt se, at vi måske kan forarge nogle folk, men ’come on’, vi nyder jo bare livet, afslutter Joy.
HUSK, at der er sæsonpremiere på ‘Mig og min mor’ den. 28 august på Kanal4.
 Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.