Joy og Mia går online

Snart bliver det muligt at følge det populære mor og datter-par på Youtube.

Af Mikkeline Andersen - 17. februar 2013 kl. 12:31

Joy og mor Mia er altid et festligt indslag, når de dater i ‘Singleliv’ eller fyrer af den i ‘Mig og min mor’, men inden længe starter de et helt nyt projekt. ‘Joy og Mor Mia’s reAl RealiTy’ hedder projektet, der kommer til at bestå af videoklip, der bliver lagt på Facebook og Youtube.
– Det er faktisk en ide, vi har talt om helt tilbage til før, vi lavede tv sammen. Joy og jeg var tit i en situation, hvor vi næsten i munden på hinanden sagde: “Hooold kæft, tænk at være en flue på vores væg, det ville satme ikke blive kedeligt”, fortæller hun grinende til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Peter har et frækt nytårsfortsæt
Folk vil vide mere
Gennem mor og datters deltagelse i forskellige reality-programmer har de fået bekræftet deres forestilling om, at det er underholdende at følge med i deres liv. Faktisk kan deres mange fans slet ikke få nok af de to.
– Vi begynder dagligt at modtage mange mails, hvor folk vil have information om, hvordan vi lægger vores makeup, hvad vi spiser eller vores meninger og holdninger, siger hun og fortsætter:
– Men også folk, der vil støtte os i vores projekt med gadehunde, ligesom der er børn, der begynder at skrive, om vi vil komme ud på deres skoler.
LÆS OGSÅ: Joy: Min hunds poter lugter af popcorn
Har masser at give
Inden længe vil Joy og Mias mange fans kunne følge dem, når de er til yoga, gymnastik, i byen og på dates. De har faktisk så meget at dele ud af, at de har haft svært ved at finde et sted at starte.
– Jeg har masser at give af, og det har Joy også, men vi har ikke rigtig kunnet finde ud af, hvor vi skulle tage fat, forklarer Mia og fortsætter:
– Så ideen er gammel. Vi optager en masse oplevelser og i sidste ende, ser vi på, hvad vi sætter på til offentligheden. Vi har så mange ting at give af og vise, så hvorfor gå alene med al den energi i graven, smiler hun.
LÆS OGSÅ: Sæsonpremiere på ‘Mig og min mor’: Mød de nye deltagere
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.