Joy og mor Mia skal atter under kniven

I aftenens afsnit af ‘Mig og min mor’ planlægger Joy og mor Mia endnu en tur Litauen.

Af Maiken Støvring - 8. april 2014 kl. 15:01

Joy og mor Mia tror på evig ungdom. De har tidligere fået lavet flere kosmetiske indgreb. Her i blandt deres bryster som blev lavet for nogle år siden i Litauen.
Dengang var der komplikationer med Joys operation, og hun mistede en del blod, men det skræmmer ikke de to piger til at tage afsted igen.
– Litauen er fantastisk, fordi det er så billigt. Men denne gang er det en ny klinik. Og så kan der jo være komplikationer ved alt, selv panodiler kan have bivirkninger, fortæller Joy til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Joy om forholdet til sin mor: Det er som en vild rutchebane 
Søger naturlig perfektion
Det er ansigterne, som i denne omgang står for skud, men det er dog ikke det eneste, de to ønsker at få løftet. På sigt skal ballerne også have en tur.
– Vi vil rigtig gerne have lavet større numser. Jeg har dog aldrig fået klager, men man søger jo det perfekte look, fortæller Joy og tilføjer, at hun aldrig vil blive for kunstig:
– Alt skal være med måde. Jeg har set mange, som får så mange operationer, at de ender med at ligne mænd. Vi elsker at fornye os selv, men går kun efter naturlige resultater.
Se med på Kanal 4 klokken 20.00 i aften, når der blændes op for ‘Mig og min mor’.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.