Joy Mogensens store lykke: Jeg har fået en søn

Babylykken er stor hos Joy Mogensen, der netop har fået en søn.

Af Nikolaj Vraa - 8. januar 2022 kl. 15:55

Midt i december gik Joy Mogensens store ønske i opfyldelse. Den tidligere kirke- og kulturminister har fået en søn, og det takker hun Herlev Hospitals fertilitetsafdeling og Roskilde Hospitals Graviditets-, Barsels- og Neonatal personale for.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Lena og Mads fortæller om deres liv og ‘Årgang 20’… 

– Takket være jeres kompentence kunne jeg den 17. december for første gang holde min skønne søn, Markus Flemming Mogensen, og kan jeg i dag holde det bedste nytår nogensinde med en glad og sund baby i trivsel, lød det i en kærlig nytårshilsen.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne afslører utroskab og familieforøgelse

Joy Mogensen, 41, var nyudnævnt minister, da hun i oktober 2019 fødte datteren Sarah, som lægerne allerede forinden havde konstateret, ikke længere var i live.

I et rørende opslag takker hun de mange, der også har sendt en hilsen til Markus Flemmings storesøster, som hun skriver, ”sjældent har føltes tættere på end i disse dage”.

LÆS OGSÅ: Tina Lunds frygt for datteren blev til virkelighed 

– Og jeg er sikker på, at Sarah er pavestolt, hvorend hun er, skriver Joy, der på facebook også viser et billede af en kristtjørn, som hun plantede den dag, hun nedsatte datterens urne.

– I forsommeren, mens min mave begyndte at vokse, begyndte den at sætte bær, og her til december står den for første gang med de fineste røde bær. Så ingen tvivl hos mig om at engelsøster glæder sig med alle os andre over lillebror.

LÆS OGSÅ: Efter familiestrid: Nu får Linse hjælp af Mikkel Kessler

Læs mere om