Joy jagter ny fyr - Her & Nu

Joy jagter ny fyr

Joy er single, og selvom hun ikke er desperat, så kan hun sagtens mærke, at jagten på mænd er igang.

Singleliv, Paradise Hotel, Mig og min mor
Af Louise Andersen - 3. oktober 2017 kl. 09:11

Joy K. Petersen kan mærke, at det er jagtsæson. Den tidligere ‘Singleliv’-babe er atter blevet single og har været i byen, og dét har betydet, at hun er faldet i snak med nye mænd. Det skriver hun på sin blog.
– Jeg kunne da godt mærke, at jeg er single, og jagten er igang. Jeg elsker jagten! Altså jeg er jo ikke ligefrem desperat ude og jage, men det kan starte med et smil, og pludselig er man faldet i snak, og vupti så sidder man sammen og drikker en drink, skriver hun.
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor-Joy: Denne realitystjerne har jeg gået i klasse med
Nu overvejer Joy at downloade datingappen Tinder, men hun har alligevel sine betænkeligheder, fordi Tinder måske ikke er stedet, hvor den næste seriøse kæreste skal findes. Og Joy er kræsen, så det er langt fra alle mænd, der får lov at komme helt tæt på hende.
– Jeg kan jo ikke gå i byen hver weekend for at snakke med søde rare mennesker. Samtidig ved jeg også bare, at tinder ikke er det bedste sted at finde en seriøs date. Og ikke bare sex! Nej, gider simpelthen ikke bare, at en eller anden nar skal ligge og udnytte mit hellige tempel! Hell No! Der er “closed” skilt på, skriver hun.
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor-Joy: Denne realitystjerne har jeg gået i klasse med
Joy håber, at hun kan finde en fremtidig kæreste på dét, hun kalder ‘en sundere måde’ som eksempelvis i fitnesscenteret eller via sit arbejde i fitnessbranchen. Men hun udelukker bestemt ikke, at hun også kan finde ham andre steder.
– Men okay, jeg har også før mødt en i byen, hvor det udviklede sig til et 3 år langt forhold. Så jeg skal også passe på ikke at dømme for meget, skriver hun.
Du kan læse hele blogindlægget her.
LÆS OGSÅ: Joy indrømmer afhængighed
LÆS OGSÅ: Joy og Carlos er gået fra hinanden
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.