Joy frygtede voldtægt

Den veldrejede realitystjerne havde en meget ubehagelig oplevelse, da hun lørdag nat skulle hjem fra byen.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 2. februar 2015 kl. 14:40

En meget trist Joy var lørdag nat på vej hjem fra en bytur i København, hvor en ukendt mand pludselig tager kontakt til hende.
-Der kommer pludselig en skaldet mand hen og spørger, om jeg er okay, jeg græder og siger, jeg bare skal hjem. Han står af sin cykel og går ved siden af mig over lyskrydset, han begynder at prøve at få sin hånd ned i mine bukser bagfra. Jeg går væk og siger, at det der har jeg ikke lyst til, han kigger og siger, at han mente, jeg havde brug for omsorg, skriver Joy på sin blog.
LÆS OGSÅ: Joy og Mia fortsætter i ‘Mig og min mor’
Skjulte sig i sin kælder
Oplevelsen var så ubehagelig, at Joy flygtede ned i sin kælder.
-Det var så grænseoverskridende,og  jeg gik hurtigt væk fra ham, imens han stod og kiggede efter mig. Jeg turde ikke gå op i min lejlighed, fordi jeg ville ikke have, han skulle se, hvor jeg boede. Jeg løb ned i min kælder, så langt ned jeg overhovedet kunne komme. Satte mig ind i et lille indhak og brød helt sammen imens jeg ringede til min mor. Jeg kunne bare ikke stoppe med at græde, jeg ringede derefter til politiet og græd og fortalte dem, hvad der var sket, skriver hun og fortsætter:
-Der kom hurtigt to patruljevogne. Jeg var så bange, at jeg ikke turde gå op af kælderen, før de kom ned og hentede mig. Jeg skulle beskrive ham for dem, og de gik straks rundt for at lede efter ham. De hjalp mig endda med at lufte Lucas, jeg var så bange for, at han stod og holdte øje med mig. Jeg var så bange for at blive voldtaget den nat, jeg tør slet ikke tænke på, hvad der kunne være sket.
Læs hele indlægget HER.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Er jeg en dårlig mor?
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.