Joy i sorg over kæledyr - Her & Nu

Joy i sorg over kæledyr

Den blonde singlepige har mistet sin elskede mus, som hun mødte helt tilfældigt

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 18. maj 2012 kl. 23:07

Joy og Mia fra ‘Mig og min mor’ er måske ikke altid enige, når det kommer til kærester, fest og farver. Men når det kommer til dyr, så har de hjertet på det rette sted.
I dag måtte Joy sige farvel til en meget særlig ven, som hun mødte på en lidt anderledes måde.
– Idag er en sørgelig dag. Oktober sidste år lå der en hvid mus i min postkasse, kunne ikke smide den ud/aflive den, så min mor overtog den og fik et 3 etagers mouse-mansion, fik navnet Lucky og blev fodret med melonkerner,agurker,muse foder og diverse andre lækre ting. Den fik desværre en hudsygdom, og min mor har prøvet alt, cremer fra dyrlæge, rensning osv, intet har hjulpet. Idag har jeg besluttet den skal aflives, vi kan ikke redde hele verden, men vi prøver da så småt. R.I.P Lucky, skriver hun på sin Facebook.
Flere har støttet Joy med trøstende ord, hvoraf de fleste beundrer Joy og Mia for deres store kærlighed til dyr.