Joy er til piger

Joy fra ‘Mig og min mor’ overvejer kraftigt at skifte hold, for hun er nemlig godt træt af at blive betragtet som et sexobjekt.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 4. december 2012 kl. 14:03

Joy er som bekendt single, og det har hun det ganske fint med. Men hun er godt træt af, at mange fyre kun tænker med dilleren, som hun selv beskriver det.
-Overvejer at blive biseksuel eller lebbe! De fleste Fyre tænker jo kun med diller dalleren, hvor er det synd, hvad med lige at lære mig at kende først, inden i taler om sex osv. Tror jeg vil prøve at date en pige, og se hvordan det er og om de er lige så slemme som nogle mænd er. No hate, skriver Joy i dag på sin Facebook.
Da Realityportalen.dk spørger ind til Joys nye ide, lyder svaret:
-“Joy springer ud af låge 4 som jule-lebbe”, lol, udtaler Joy om sig selv.
-Og skulle jeg tage på date med en kvinde, så skulle det være Holly Madison fra ‘Playboy’ eller Jennifer Lopez, siger Joy til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Joy må ikke dyrke sex i to måneder
Ingen sex
Som Realityportalen.dk i sidste uge kunne afsløre, så må Joy slet ikke have sex de næste par måneder. Og årsagen er, at den smukke single-pige har fået foretaget et keglesnit, som gør, at hun skal holde sit underliv i ro de næste måneder.
-Det er sgu lidt hårdt især nu, hvor man slet ikke må. Og der er bare fyldt med hotte fyre omkring mig lige for tiden. Og ikke nok med det, så får jeg besøg af en fyr, som jeg mødte i Sunny Beach, og han kommer helt fra Holland. Men tror lige, at han må vente til efter nytår, svarede Joy i sidste uge.
LÆS OGSÅ: Joy er single igen
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.