Joy er single igen

Den flotte reality-pige meldte tidligere i dag ud på Facebook, at forholdet til Burim er slut, igen.

Mig og min mor, singleliv
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 12. november 2012 kl. 19:22

Joy fra ‘Singleliv’ og ‘Mig og min mor’ er ikke længere sammen med kæresten Burim, som hun netop har været på ferie med i Dubai.
-Jeg er single igen igen igen, skriver Joy på sin Facebook.
Parret har været igennem en del brud, og nu er det eftersigende slut, men Joy kæmper tydeligvis med følelserne denne gang, set i forhold til det sidste brud, som fandt sted tilbage i august.
– Ud over, at han har holdt mig for nar, så har jeg fundet ud af nogle ting, som han har løjet om. Plus, vores forhold var ødelagt i forvejen, grundet mistillid og andre ting, der er sket. Vi passer bare ikke sammen, jeg er alt for god til ham, udtalte Joy tilbage i august til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Joy: Det er helt slut med Burim
Denne gang er det eftersigende Burims manglende tilstedeværelse, som er årsag til bruddet.
-Åh så skal jeg opereres på onsdag, og hvem støtter op omkring mig i sidste ende, min moar. Min kæreste, ja ham hører jeg intet fra, han er vist i Tyskland. Sikke en kærlighed, skrev Joy tidligere på dagen.
Men selvom den flotte pige forsøger at se mulighederne fremfor begrænsningerne, er det ikke helt nemt at være single igen.
-Der er mange fisk i havet. Men man kan bare ikke se de andre fisk, fordi man har følelser for en bestemt fisk, eller i ved, hvad jeg mener, skriver Joy.
LÆS OGSÅ: Joy og Burim er sammen igen
 Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.