Joy: Den fedeste bytur, ever!

Flere medier kunne i går fortælle, at mor Mia og datteren Joy giver den gas i Sunny Beach. Hovedpersonerne selv er dog blevet kede af den vinkel, som medierne har valgt.

Af Mikkeline Andersen - 10. august 2012 kl. 17:38

I går kunne ekstrabladet. dk og seoghoer.dk fortælle, at mor Mia og datteren Joy havde givet den fuld gas i druk-paradiset, Sunny Beach. Mor Mia havde drukket rigeligt, ligesom alle de andre, der gæster Sunny Beach, og derfor er Joy særligt ked af den version af historien, som ekstrabladet.dk valgte at fortælle.
– Det er første gang i ti år, at min mor har drukket sig så fuld. ekstrabladet har jo gjort det til, at det nærmest er forbudt at drikke sig fuld i Sunny Beach. Vi har squ bare gjort som alle andre hernede – hygget os og drukket os i hegnet, fortæller Joy til Realityportalen.dk

Her er billedet, som viser mor Mia’s vilde brandert i Sunny Beach. (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: Joy: Det er helt slut med Burim
Hvor kommer historien fra?
Joy fortæller desuden, at hun undrer sig over, hvor ekstrabladet.dk har historien fra. For det eneste medie, som de har fortalt historien til, er seoghoer.dk.
Mor og datter er absolut ikke tilfredse med den måde ekstrabladet har valgt at vinkle historien.
– ekstrabladet er bare ondskabsfulde. Min mor er blevet rigtig ked af, at historien er blevet vinklet sådan. Vi har jo haft det sjovt, og det er et uskyldigt billede, lyder det fra Joy, der har brugt den seneste tid i Sunny Beach.
LÆS OGSÅ: Joy: Min mor har det svært med mit forhold
Har ikke drukket siden
Selvom ekstrabladet valgte at bringe historien med en vinkel, der gjorde de to hovedpersoner skuffede, så har de ikke fortrudt det.

Pigerne tager det lidt med ro i aften, lover Joy. (Foto: Privat)


– Vigtigst af alt – vi havde den fedeste bytur ever. Min mor havde tømmermænd dagen efter, og vi har ikke drukket siden , forklarer Joy, der dog understreger, at i dag er deres sidste dag, så der skal den have gas igen.
Om mor og datter giver den ligeså meget gas i aften, eller om frygten for tømmermænd stadig truer, må tiden vise.
Deltag i afstemningen herunder:

Synes du, at mor Mia er gået over stregen?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.