Joy: Carlos har lært mig en masse

‘Mig og min mor’-stjernen Joy er gået all in på træningen, og kæresten Carlos presser og støtter hende på samme tid.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 9. november 2014 kl. 11:50

Det er så yndigt at følges ad. Også når det kommer til hård træning i fitnesscentret. Joy K. Petersen kendt fra ‘Mig og min mor’ går målrettet efter en god fysik, og heldigvis deler kæresten, ‘Paradise’-fyren Carlos, hendes passion. Carlos har også lært realitybaben en masse nye træningsfif.
– Før gik jeg kun op i at forbrænde kalorier, når jeg stod på crosstraineren. Men Carlos har lært mig, at intervaltræning er mere effektivt. Jeg skal have pulsen meget mere op, så ned og så op igen, for rigtigt at forbrænde noget, fortæller Joy til Realityportalen.dk og uddyber:
– Carlos er god til at presse mig, men jeg kan samtidig også irritere ham, fordi jeg nogle gange kan give lidt op på forhånd, hvor han udefra kan se, at jeg sagtens kan presse mig selv hårdere.
LÆS OGSÅ: Joy afslører: Derfor faldt jeg for Carlos
Vil ligne J.Lo

Joys form fra i sommers og nu (Foto: Privat)

Joys form fra i sommers og nu (Foto: Privat)


Joy har en klar målsætning med sin træning. For det første vil hun træne hver eneste hverdag, såfremt kroppen har det godt med det. Derudover vil hun også gerne kunne se resultaterne.
– Mit mål er at få mine muskler mere tonet, især på maven. Jeg vil gerne have lidt a la Jennifer Lopez’ mave. Den hun havde i sine unge dage med aflange, tonede mavemuskler og flad mave. Mine lår er også godt igang med at blive mere tonetde siger Joy.
Men den slags resultater tager tid, men Joy er stadig glad for, at hun allerede begynder at se resultater.
LÆS OGSÅ: Joy opfordrer til at lægge smartphonen væk
Livsnydere
Ifølge realitybaben er både hende og Carlos livsnydere. De elsker god mad, og derfor har parret indført en “cheat day”, som de ofte bruger på at tage ud og spise eller lave lidt federe mad end til dagligt. Også her har Carlos været god til at holde Joy til ilden.
– Vi elsker at træne, men samtidig skal man også nyde livet. Det handler om at finde en balancegang, og det har Carlos især været med til at motivere mig til, siger Joy, der afslører, at hun altid har haft en stor appetit og hang til søde sager.
Joy og Carlos er også begyndt at lave træningsvideoer på blandt andet Instagram, hvor Joy håber, at hun kan inspirere andre til at komme i gang med træningen. Derudover deler hun også ud af alle sine kost og træningstips på sin blog, som kan findes her.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.