Joy og Carlos er gået fra hinanden

Forholdet mellem de to realitydeltagere holdt ikke.

Af Jonas Sand - 14. august 2017 kl. 10:30

Efter tre års forhold gik den ikke længere for Joy K. Petersen og Carlos Zamora. Parret er for tre uger siden gået fra hinanden. Det fortæller Joy på sin blog, hvor hun slår fast, at det var hende, der valgte at stoppe forholdet.
– Jeg har nået en alder, at hvis jeg ikke føler, at jeg har det, jeg søger, så vil jeg hellere stoppe end at forsætte. Jeg ved ikke 100 procent, hvad jeg søger hos en fremtidig mand/kæreste, skriver Joy på bloggen.
LÆS OGSÅ: DRAMA: ‘Mig og min mor’-Joy på skadestuen efter voldsom fitnessulykke

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Joy og hendes mor på bikini-shopping.


LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-profil jubler: Vi skal være forældre
Men selv om hun ikke helt ved, hvad hun præcis søger hos en mand, så er der én ting, hun ved med sikkerhed.
– Mit store ønske er i hvert fald, at den kommende mand ønsker sig børn i samme omfang som mig. Det er en af mine ønsker/krav – og et vigtigt et, da jeg snart fylder 30 år og gerne vil tænke på børn inden de næste 3 års tid-agtigt, fortsætter hun.
‘Mig og min mor’-deltageren fortæller, at hun er 100 procent afklaret med bruddet, der skete for tre uger siden.
Her kan du læse hele Joys blogindlæg om bruddet.
LÆS OGSÅ: Joy og kæresten udsat for kvindelig listetyv
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Joy og Carlos afslører nyt, spændende projekt
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.