Joy åbner op om vold og utroskab: Sådan var forholdet til Burim - Her & Nu

Joy åbner op om vold og utroskab: Sådan var forholdet til Burim

‘Mig og min mor’-deltageren tager bladet fra munden og fortæller om forholdet til ekskæresten. Burim kan dog ikke genkende anklagerne.

Af Jonas Sand - 20. januar 2017 kl. 12:08

‘De unge mødre’-deltageren Julie Boraso Heinesen stod tidligere på ugen frem som kærester med 28-årige Burim Topallaj, der ikke er et helt ukendt navn for danske realityfans.
Tilbage i 2012 var han nemlig sammen med ‘Mig og min mor’-deltageren Joy K. Petersen, og deres turbulente forhold har derfor igen været oppe at vende. Da Realityportalen.dk tidligere på ugen talte med Joy, ønskede hun ikke at kommentere på forholdet, men nu tager hun alligevel bladet fra munden på sin blog og fortæller om tiden, da hun var sammen med Burim.
– Dengang I læste artikler om os, var jeg i et kæmpe følelseskaos. Jeg havde det elendigt indeni. Jeg havde intet selvværd tilbage og var psykisk nede, ødelagt og deprimeret, skriver Joy om tiden med Burim, hvor de flere gange gik fra hinanden og fandt sammen kort efter.
–  Hver gang man fandt sammen, romantiserede man og glemte de ting, som der egentlig var sket. Og så forsatte man ellers bare med pressen og hele den danske befolkning, som glædeligt sad og læste og lurede med, mens de spiste popcorn og cola.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘De unge mødre’-Julie har igen fundet kærligheden
Utroskab eller ej?
I blogindlægget fortæller Joy desuden om en episode, hvor Burim skulle have været hende utro og kysset med en anden pige, mens de to var kærester. Joy hørte om episoden gennem en veninde, og de kørte sammen ud til den pige, som han skulle have været sammen med. Og hun bekræftede.
– Når jeg den dag i dag tænker tilbage, skulle jeg aldrig være kørt med ud til hende og sidde der og se dum ud. Jeg husker tydeligt køreturen hjem, hvor jeg græd og græd og ikke vidste op og ned, skriver Joy.
Burim kan godt huske den omtalte episode, men han afviser utroskabet. Ifølge ham var han nemlig slet ikke kærester med Joy, da han kyssede med den anden pige.
– Jeg har aldrig nogensinde været Joy utro. Joy har i stedet brugt en episode mod mig til sin egen fordel. Det drejer sig om et enkelt kys i byen, der skete få dage efter, at Joy smed mig ud af sin lejlighed og afsluttede vores forhold. Første weekend efter det var jeg så i byen og kyssede med denne pige. Det er ikke utroskab, for vi var ikke kæreste der, fortæller han til Realityportalen.dk.
Ifølge ham finder de to sammen igen kort efter kysset, og der går flere måneder, inden Joy fra en anden realitykollega hører om det omtalte kys.
– Joy er utrolig jaloux anlagt. Det er et kæmpe problem, hun har, så da der var gået tre til fire måneder efter den episode, da hun fik det at vide, benægtede jeg – selv om det ikke var utroskab og jeg intet havde gjort forkert. Men jeg var bange for at miste hende.
LÆS OGSÅ: Burim: Derfor faldt jeg for ‘De unge mødre’-Julie
Anklager om vold
Men ifølge Joy var det ikke kun utroskab, der skabte problemer i deres forhold. ‘Mig og min mor’-deltageren fortæller nemlig, at Burim også var voldelig i to tilfælde.
– Han skubbede mig ned i min sovesofa og hoppede over mig og tog sine hænder rundt om min hals og begyndte at kvæle mig, mens han råbte: “Du har været mig utro, du har været mig utro”. Han klemte ret hårdt, og jeg kan huske, at jeg tænkte, om jeg nu ville dø, skriver Joy om det første tilfælde.
Kort efter dukkede politiet op. Joy havde ringet til sin mor, der så ringede til politiet, og de gav hende muligheden for at melde det, skriver hun.
– Politimanden lyste på min hals, og sagde: “Vi kan godt se, at han har haft hårdt fat. Vil du melde det?”. Jeg var jo forelsket dengang, og jeg valgte ikke at melde det. Da politiet var kørt, sad B nede i sin bil og var sikkert lige så skræmt som mig. Jeg tror ikke, at han kunne kende sig selv. Godt nok havde han løjet meget, men voldelig havde han ikke været før den dag, skriver Joy og fortæller, at parret også sov sammen samme aften.
LÆS OGSÅ: Sådan har ‘De unge mødre’-Sonny det med Julie og Burims forhold
Burim afviser: Det er løgn og manipulation
Heller ikke anklagerne om vold er noget, som Burim kan nikke genkendende til.
– Jeg har aldrig nogensinde slået Joy eller brugt min vægt ovenpå hende for derefter at kvæle hende. Det er fuldstændig sindssygt, at hun overdriver med den slags, siger Burim og indrømmer, at bølgerne da nogle gange gik højt mellem dem.
– Joy og jeg havde et kraftigt skænderi, hvor vi råbte og skreg af hinanden. Jeg havde skubbet Joy væk fra mig, da hun skreg mig op i hovedet, men da politiet kom, var vi allerede faldet til ro og snakkede normalt igen.
Burim er træt af, at fortiden igen skal frem, bare fordi han har fundet sammen med endnu en kendt realitydeltager. Og han er træt af, at Joy igen skal trække beskyldninger mod ham frem.
– Jeg kan kun sige, at det hele er løgn og manipulation fra hendes side. Hun har gjort små ting til store ting. De (Joy og hendes mor, red.) lyver, de bedrager, og de ønsker medlidenhed fra folk. Jeg synes, det er sørgeligt, at to voksne mennesker opføre sig sådan. Det er ikke fair over for hverken Julie eller Carlos (Joys kæreste, red.), slår Burim fast.
Joy afviser dog, at hun åbner op for at stille ekskæresten i et dårligt lys.
– Jeg vil ikke have, at folk skal hade B. Jeg ville bare gerne give min forklaring, og jeg er langt videre, så jeg har ikke behov for, at folk skal hade ham. Men har behov for sandheden om de ting, der skete dengang, skriver hun på bloggen.
Du kan læse hele Joys blogindlæg her, hvor hun fortæller mere om episoderne og forholdet.
Herunder kan du se, hvordan det gik til, da Joy og mor-Mia lagde store planer inden afrejsen til Thailand i forbindelse med ‘Mig og min mor’:

LÆS OGSÅ: Derfor er Joy og Burim sammen igen
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.