Joy åbner op for barske barndomsminder

Den smukke realitystjerne afslører detaljer fra en hård tid.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 17. februar 2016 kl. 8:30

Joy K. Petersen har aldrig lagt skjul på, at hun har haft en hård barndom. Mor Mia har også tidligere fortalt, hvordan en stor del af hendes liv om handlede hårde stoffer.
Det tvang derfor mor Mia til at lade sig indlægge på et afvænningscenter, hvor Joy måtte flytte med.
– Nu går vi lige 23 år tilbage i tiden. Min mor var lige blevet narkoman og skulle afsted på et afvænningscenter, hvor jeg skulle med, skriver Joy i dag på sin blog og fortsætter:
– Jeg kom over og bo i et såkaldt “børnehus”. Selvom jeg kun har været tre/fire år, kan jeg tydeligt huske det.
LÆS OGSÅ: Joy afviser: Vi er stadig glade for hinanden
Måtte ikke sove sammen

Singleliv, mig og min mor

Mor og datter har en voldsom fortid bag sig. Men i dag lader det til, at begge har fundet melodien. (Foto: Janus Nielsen)


Det var noget af en omvæltning for Joy, som også skulle vænne sig til mange, nye regler.
– Om natten savnede jeg min mor, og ville gerne sove sammen med hende. Min mor fik at vide, at hun ikke måtte bruge mig som sovebamse? What. Jeg var en lille pige, der havde hårdt brug for sin mor, skriver en stadig berørt Joy.
Også juleaften udviklede på tragisk vis.
– Juleaften blev jeg genforenet med min mor i en stor sal, husker jeg. Der var juletræ og julegaver. Min mor kommer ned iført en hvid morgenkåbe, der var nemlig regler for deres dresscode. Og det var åbenbart morgenkåbe. Jeg løb over til hende, var så glad husker jeg. Pludselig bliver vi skilt ad af to vagter eller i hver fald to personer river os fra hinanden. Jeg skriger og græder, og forstår det ikke.
Mor Mia er i dag ude af sit misbrug.
LÆS OGSÅ: Joy og Carlos afslører: Vi kigger på lejlighed
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.