Josefine: Sådan er mit og Kaspers forhold efter 'Love Island'

Josefine og Kasper nyder at være hjemme igen og kunne lade forholdet udvikle sig uden et tv-hold i nakken.

Af Louise Vilsbøl - 13. december 2018 kl. 20:58

Der er gået lige knap to uger, siden deltagerne i ‘Love Island’ atter satte fødderne på dansk jord og stod ansigt til ansigt med deres nyvundne berømmelse, programmet de endnu ikke havde set og hverdagen i det kolde nord. Det har ikke været lige nemt for alle de ellers så forelskede par, men for Kasper og Josefine har det været godt at komme hjem og få lidt ro omkring den spirende romance.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Knas i forholdet mellem Ida og Jonas
– Det har været meget rart at komme hjem igen, og at det (‘Love Island’. red.) er slut nu. Selvom jeg savner det lidt til tider og savner den der bobbel, man lever i derinde, man er lidt på en lyserød sky med romantik, fest og farver, fortæller Josefine og fortsætter:
– Man skal også lige vænne sig til, at alle ikke bare her mening om dig, men også om dit forhold og dermed en mening om vores følelser for hinanden. Den kan være svær, at nogle tror, de ved, hvad Kasper og jeg føler ud fra et program, som er på 40 minutter ud af de 24 timer, som vi oplever sammen.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida efter hjemkomsten: Rasende over klipningen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


LÆS OGSÅ: Kommer der mere ‘Love Island’?
LÆS OGSÅ: CHOK! Geggo og Cengiz må droppe deres forretning

Ikke kærester, men …

Josefine og Kasper er endnu ikke blevet kærester og har kastet sig ud i et forhold, ligesom flere af villaens andre par, men de ses stadig som mere end venner.
– Vi har været sammen en del og har en del ting, vi skal sammen her i julen. Vi tager den bare med ro og nyder hinandens selskab og ser, hvordan det fungerer i en normal hverdag.
Selvom de endnu ikke kalder sig kærester, så understreger Josefine, at de heller ikke ses med andre, så længe de er sammen, så alt tyder på, at forholdet fortsætter den gode udvikling, som begyndte, da Josefine vendte tilbage til ‘Love Island’-villaen.
LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Jonas hackede ‘Love Island’-telefonerne
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Jonas har fået frataget kørekortet