Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Uoverensstemmelser omkring, hvorvidt Jonass og Anne skulle have analsex, var ikke nok til at spolere deres relation som bollevenner.

Af Lykke Buhl - 3. juni 2019 kl. 11:13

Næstsidste afsnit af ‘Mit Paradiso Liv‘ løftede sløret for en ret speciel konflikt mellem paradisoerne Anne og Jonass.
– Vi er lidt uvenner faktisk. Altså vi er heller ikke uvenner, vi havde bare en uoverensstemmelse, fordi han ville rigtigt gerne bolle i røv, og det gider jeg ikke, forklarer Anne i programmet og tilføjer, at hende og Jonass diskuterede frem og tilbage, men at Jonass altså var opsat på at have analsex med netop hende.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonass slår fast: Derfor er jeg ikke en fuckboy
De to paradisoer har nemlig været bollevenner siden ‘Paradise’, men så opstod der altså en konflikt omkring, hvorvidt de skulle tage næste skridt i det seksuelle forhold. Det bekræfter Jonass overfor Realityportalen.
– Det, der ligesom lå til grund for det, var, at mig og Anne havde en aftale om, at vi skulle have analsex, men den bailede Anne så, forklarer Jonass og uddyber:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anne åbner op om svær tid: Jeg var afhængig af selvskade

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Claes er på besøg hos sine svigerforældre, og sammen ser de ham og Cecilie have sex i ‘Ex On The Beach’

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonass: Det er den største hemmelighed, jeg nogensinde har holdt på
– Så var jeg for sjov sur på hende, og det ved Anne også godt. Vi har aldrig nogensinde været uvenner, og vi har også set hinanden flere gange siden – dog ikke haft analsex! Vi har ikke prøvet så meget siden, griner han.
Uoverensstemmelserne omkring hvilke seksuelle udskejelser, Jonass og Anne skulle begå sig i, var altså ikke nok til at spolere deres sporadiske og tilsyneladende ganske gnidningsfrie relation som bollevenner.
LÆS OGSÅ: Philip er flyttet fra Lenny: Det var tiltrængt
– Indimellem er vi venner med fordele, det er vi. Det er jo en perfekt løsning, der er ikke nogen af os, der lægger noget som helst i det, så kan vi godt ikke se hinanden i en måned, og lige pludselig ses vi, og så kan vi godt sove sammen, uden der er alle mulige problemer med det, så det er mega nice, forklarer Jonass.
Derfor lyder planerne for fremtiden da også blot at fortsætte i samme tråd.
– Det fungerer jo godt, så er der vel ingen grund til at lave om på det, altså med mindre en af os får en kæreste eller får noget med nogen, så går jeg da ud fra, at det bare er, som det altid har været mellem mig og Anne, fortæller Jonass.
LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvem er den hotteste Mr. Paradise gennem tiden?
LÆS OGSÅ: Endnu et ‘Nybygger’-par skal være forældre