Jonas: Derfor er jeg med i 'Paradise Kollektivet'

Jonas fra ‘Paradise Hotel’ sæson 13 er med i ‘Paradise Kollektivet’, og nu fortæller han hvorfor.

Af Louise Andersen - 16. juni 2018 kl. 10:55

Jonas, kendt fra ‘Paradise Hotel’ sæs0n 13, er sammen med fem tidligere paradisoer flyttet ind i en lejlighed i København, hvor de skal bo og leve side om side i en måned i sommeren 2018.
LÆS OGSÅ: Sådan fandt Nadja ud af sandheden om Tine og Lenny
Det er blevet til Viafree-programmet ‘Paradise Kollektivet’, og seerne er med helt tæt på, når paradisoerne mærker storbylivets puls, hvor drama, intriger, fester, dates, roadtrips og meget mere bliver en del af deres hverdag.
– Jeg synes, at det lød meget interessant, da jeg fik præsenteret idéen. Og så er det det her med; hvad skulle man ellers lave af reality andet en ‘Paradise’, hvor man møder søde piger, drikker og hygger, siger Jonas om sit ja til at deltage i programmet.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Paradisoer med i nyt datingprogram
På trods af, at livet på ‘Paradise Hotel’ er noget mere luksuriøst end livet i Københavnerlejligheden, så håber Jonas, at han trække det lidt i retning af ‘Paradise’-livet.
– Jeg tænkte, at dét at bo her med de andre måske ikke var helt det samme som ‘Paradise’, men man kunne jo prøve at trække det i den retning. Det lød meget interessant, og jeg vidste jo, at det var nogle festglade mennesker fra ‘Paradise’, så det lød meget sjovt.
Paradisekollektivet sendes tirsdag og torsdag fra den 26. juni på Viafree.
LÆS OGSÅ: Mathias: Jeg glæder mig til livet efter ‘Paradise’
LÆS OGSÅ: Skal David og Victoria Beckham skilles?