Jonas afslører: Er blevet kærester med en af de andre piger

Det gik ikke mellem Jonas og Camilla, men Jonas har alligevel endt med at finde en pige i tv-programmet.

Af Rikke Lynge - 10. marts 2021 kl. 21:30

Jonas Larsen og Camilla Lodberg så glade ud i ‘Kærlighed hvor kragerne vender’, da kameraet kørte, men da hverdagen ramte gled de hurtigt fra hinanden. Dog har det ikke holdt Jonas tilbage med at finde kærligheden i programmet.

Jonas kunne nemlig ikke glemme sin date Cathrine Sørensen, som måtte forlade programmet grundet sygdom i familien.

– Inderst inde havde jeg lyst til at skrive til Cathrine, og det gjorde jeg så dagen efter, jeg havde stoppet med Camilla, afslører Jonas til HER&NU og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Cathrine efter tv-exit: Jeg fortryder, at jeg tog hjem

– Jeg tog fat i hende på Instagram. Jeg spurgte ind til sygdommen i familien, som var det, der skilte os dengang, så svarede hun tilbage, og vi fik skrevet en del. Der gik faktisk noget tid, hvor vi kun skrev sammen, for hun har jo også Noah (Cathrines søn på tre år red.). Efter måske halvanden måned, så mødtes vi, fortæller Jonas, der siden har været kærester med Cathrine.

Cathrine Sørensen fra ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Jonas’ kamp for drømmehuset: Endte i familiestrid

Parret bor halvanden time fra hinanden og ses hver weekend, men planen er, at Cathrine skal flytte til Vester Vandet.

– Det har vi snakket om, men det er jo ikke bare lige. Hun har sin familie i Hirtshals og en bitte dreng at tage hensyn til, så det tager vi meget stille og roligt, fortæller Jonas, der som den eneste fandt kærligheden i programmet.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne gravid

– Vi havde lavet lidt sjov med, at jeg var den eneste, der ikke fandt en kæreste, for jeg havde nok bare meldt mig for sjov og ballade, jeg havde ikke regnet med at finde kærligheden i et tv-program, fortæller Jonas, der alligevel ikke kan få armene ned over udfaldet.

– Det er længe siden, jeg har haft sådan et forhold, hvor det hele bare kører, jeg er rigtig glad for, at jeg har mødt hende.

LÆS OGSÅ: Ærlige Oh Land: Det mener jeg om Martin Jensen

Børn i fremtiden

Cathrine har en søn på tre år fra et tidligere forhold, og selvom parret kun har været sammen halvanden måned, så har de allerede talt om børn i fremtiden.

– Hun kan godt se sig selv få et barn mere eller to, det har vi også talt om, da hun selv har et barn, fortæller Jonas, der nyder at være bonusfar.

LÆS OGSÅ: Lenny i kærestesorger: Jeg har tabt syv kilo

– Man skal da vænne sig til det, men det går rigtig godt. Vi har også på fornemmelsen, at Noah er glad for mig, og han har også været hjemme hos mig en tur, fortæller Jonas, der set lyst på fremtiden sammen med Cathrine.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel går til kamp mod sin mor