Johnny Depp i bitter strid: Vold, sprut, stoffer og lort

Kærligheden mellem Johnny Depp og Amber Heard er visnet og blevet til en krig.

Af Kurt Stjernholm Riisberg - 7. maj 2022 kl. 9:55

Hvorfor slås, når man kan forhandle?

Ovenstående forslag kom Jack Sparrow med, da han i scene i en af ‘Pirates of the Caribbean’-filmene måtte erkende, at han havde tabt et slag og næppe ville slippe levende fra at kæmpe videre. Samme forslag burde Johnny Depp, som lagde krop til den legendariske pirat, nok være kommet med til Amber Heard for mange år siden. Men som to iltre kaptajner på hver sit sørøverskib valgte skuespillerparret at skyde hinanden i sænk i stedet for at forhandle.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Jenna og Albert fortæller om deres forhold…

I disse uger kører en dramatisk retssag i Fairfax, Virginia, mellem 58-årige Johnny Depp og 36-årige Amber Heard. De blev kærester i 2012 og giftede sig i februar 2015, men den første kendte voldelige episode mellem dem fandt sted blot en måned efter brylluppet. Den blev fulgt op af flere sammenstød, hvor de begge fik grimme ar på krop og sjæl. Skænderierne og slagsmålene iblandet masser af spiritus og stoffer tog stadig til i styrke.

Johnny Depp kommer ud fra retten med sit stærke advokathold. (Foto: Paul Morigi/Getty Images)

Mange millioner på spil

I maj 2016 søgte Amber Heard om skilsmisse, og den blev afsluttet i 2017. I kølvandet på MeToo stod mange kendte kvinder frem og fortalte om deres oplevelser med seksuelle og voldelige overgreb. Således også Amber Heard – i et læserbrev til Washington Post. Hun nævnte ikke Johnny Depp ved navn, men alle var klar over, hvem hun hentydede til.

LÆS OGSÅ: Kort efter fødslen: Mathilde klar til endnu et barn

Det fik The Sun til at omtale Johnny Depp som hustrumishandler, hvilket han sagsøgte avisen for. Depp tabte retssagen i 2020 og mistede herefter en del roller og dermed mange millioner kroner i forventede indtægter.

Der er opbakning fra mange Depp-fans. Her får han støtte i Fairfax fra en ung kvinde og hendes alpakaer. (Foto: Paul Morigi/Getty Images)

I Fairfax-retssagen anklager Johnny Depp nu sin ekskone for bagvaskelse, og han forsøger via domstolen at få hende til at betale ham 50 millioner dollars, godt 350 millioner kroner, som han ifølge eget udsagn har mistet på grund af hendes falske beskyldninger mod ham. Amber Heard har allerede bebudet, at hvis hun taber sagen, vil hun modsagsøge ham for det dobbelte beløb.

LÆS OGSÅ: Szhirley overrasker sønnen: En gave for livet

Visse detaljer, der diskes op med i retssalen, er så modbydelige og decideret ulækre, at en Hollywood-film med samme indhold ville få kritik for at være alt for urealistisk.

Johnny Depp troede nok, han havde fundet en værdifuld skat, da han i sin tid fandt sammen med Amber Heard. Men han burde have lyttet til en anden af Jack Sparrows kloge replikker: ”Ikke alle skatte er sølv eller guld!”.

Bag disse tykke retsmure udspiller sig endnu et kapitel af et ægteskabeligt drama. (Foto: Paul Morigi/Getty Images)

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-deltager udsendt for NATO