Jørgen om kræftsyg bror: Det går meget bedre - Her & Nu

Jørgen om kræftsyg bror: Det går meget bedre

Der er gode nyheder fra den dynamiske duo.

Af Kenth G. Madsen - 2. februar 2020 kl. 09:55
Jørgen Olsen har fået gode nyheder om sin bror, Niels ”Noller” Olsen, der sidste år fik konstateret kræft i hjernen med kemobehandling til følge. Niels er nemlig kommet hjem igen til fruen, Kirsten, efter måneders ophold på et genoptræningscenter i Hellerup.
– Det går meget bedre, og det er vi alle sammen glade for at, siger den 69-årige Grand Prix-vinder til HER&NU.
LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Jeg var kun 14
– Nu skal han lige vænne sig til at være hjemme igen. Men det går den rigtige vej og jeg er fuld af fortrøstning, fortsætter Jørgen Olsen, der har optrådt solo, siden 65-årige ”Noller” blev syg.
– Man kan jo ikke lave om på den omstændighed, at han er syg. Og jeg ved ikke om han nogensinde kommer tilbage. Selv lægerne tør ikke spå om et muligt comeback, men jeg vil selvfølgelig gerne have ham ved min side på scenen igen, lyder det fra storebror.
LÆS OGSÅ: Silas og Nicolai: Kærligheden startede for ti år siden
Før jul optrådte Jørgen Olsen med vindersangen fra 2000, ‘Fly on the Wings of Love’, på hollandsk tv som optakt til det internationale Melodi Grand Prix, der finder sted i Amsterdam til maj.
– Jeg kan sagtens klare at stå alene på scenen. For mig er det også et spørgsmål om, at livet skal fortsætte trods alt. Musikken er min passion og jeg måtte bare op på hesten igen, forklarer han om solokarrieren, der om kort tid bringer ham til en optræden på Island.
SE BILLEDERNE: Kronprinsfamilien klar til nyt liv i Schweiz