Joanna indtager Hollywood

Inden længe drager Joanna af sted på den vildeste ferie, i stjernernes by, som hun lod sig fristet med i det kontroversielle program, ‘Fristet’.

Af Ida Reihs Andersen - 9. februar 2013 kl. 12:45

Joanna og kæresten, Mohammed, rejser inden længe til Hollywood – en rejse, som Joanna lod sig friste med i anden sæson af ‘Fristet’.
– Jeg har valgt at tage Mohammed med til Hollywood, hvor vi skal have en rigtig kærlighedsferie med alt betalt fra TV3. Det kan jo ikke blive bedre, siger en grinende Joanna til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Amalie om kommende retsag: Jeg rejser væk, når det er slut
Skal leve som en stjerne
Og i Hollywood får Joanna mulighed for at leve som en stjerne.
– Vi skal bo på luksushotellet Beverly Whilshere, hvor ‘Pretty Woman’ blev optaget. Vi har fået en cabriolet med fri benzin, en privat chauffør, mad, forplejning, 10.000 at shoppe for – plus det ekstra vi selv tager med – billetter til Disneyland, Universal Studio, et møde med Jannik Olander, hvor vi har fået designet to special armbånd til os hver, og sidst, men ikke mindst skal vi mødes med Kardashian-søstrene, hvor vi får en hel dag sammen med dem, fortæller Joanna.
LÆS OGSÅ: Joanna søger piger
Glæder sig som et lille barn
Joanna glæder sig til at rejse til stjernernes by, for hun er sikker på, at det bliver en oplevelse for livet.
– Det er en ferie, som vi aldrig selv ville kunne betale os til, så jeg glæder mig som et lille barn til, at vi skal af sted. Det bliver en oplevelse for livet, som vi kan fortælle vores børnebørn om en dag, slår Joanna fast.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.