Joanna: Derfor fik jeg ringen

For første gang lykkedes det endelig ’Brainy Brunettes’ at få tilkæmpet sig diamantringen i ‘Divaer i junglen’ – og den glade bærer af ringen blev Joanna.

Af Ida Reihs Andersen - 19. februar 2013 kl. 13:20

’Brainy Brunettes’ var overlegne i kampen om diamantringen i gårsdagens afsnit af ‘Divaer i junglen’. De fik nemlig fanget to fisk, mens ’Pink Blondies’ ikke fik fanget en eneste. Derfor stod brunetterne nu for første gang overfor det svære valg om, hvem der skulle have ringen på sin finger. Joanna fik flest stemmer.
– Jeg tror grunden til, at de andre stemte på mig, var, fordi jeg stod lidt alene på holdet. Stephanie og Frederik stod tæt sammen, og det samme gjorde Nadia og Helene. Jeg har bare prøvet at holde mig gode venner med alle på mit hold og har givet mig selv 100 procent i alle dyster. Så derfor tror jeg, at valget faldt på mig, forklarer Joanna til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Mormor med kagerulle gik amok på reality-kongen
Nadia var værdig
Selvom Joanna inderst inde følte, at Nadia havde fortjent ringen mere, så stemte hun på Stephanie. De havde nemlig en aftale om at stemme på hinanden.
– Stephanie har gjort det rigtig godt i alle konkurrencerne, men det synes jeg nu faktisk også, at Nadia havde. Nadia brokkede sig aldrig over noget, men sprang bare ud i tingene, som jeg også selv gjorde. Derfor havde jeg allermest lyst til at stemme på Nadia, men da jeg havde en aftale med Stephanie og Frederik fra start om, at vi skulle stemme på hinanden, så valgte jeg at stemme på Stephanie, siger Joanna.
Selvom lysten til at give Nadia sin stemme var stor, så fortryder Joanna ikke sin beslutning.
LÆS OGSÅ: ‘Fristet’-Joanna beskyldes for telefonfis
Det bedste fra junglen
Joanna og Stephanie faldt i hak med hinanden fra første færd i junglen, og det mener Joanna, at der var en særlig grund til.
– Vi har nogenlunde samme baggrund, samme temperament og samme hobbyer. Det gjorde, at vi havde utrolig meget at snakke om, og vi fik meget hurtigt et søskendeforhold til hinanden. Hun er det bedste, jeg har fået med hjem fra junglen.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.