Joan Ørting: De elsker stadig hinanden

Sexolog og parterapeut Joan Ørting tror stadig på Margrethe og Henriks forhold

Af Jan Körner - 20. august 2017 kl. 12:55

Selv om der har været krisemøde på vinslottet Cayx mellem dronning Margrethe og prins Henrik, så skal danskerne ikke vente på en officiel meddelelse om, at parret skal skilles som følge af Henriks beslutning om gravsted og hans efterfølgende udtalelser.

LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej i ‘Familien fra Bryggen’

Det mener sexologen Joan Ørting og parterapeuten Martin Østergaard, der begge er overbevist om, at der fortsat er masser af kærlighed mellem regentparret.

– Selvfølgelig er der det. Men han føler sig ikke respekteret og en mand vil have en kvinde, som han føler sig vellykket i forhold til. Og det kan måske være svært, fordi hun i det danske samfund er mere værd end ham. Men jeg er sikker på, der er kærlighed mellem dem, siger sexologen Joan Ørting til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Prins Henrik: Min kone giver mig ikke den rette respekt
LÆS OGSÅ: Hofekspert: Hvor er værdigheden?

Hun har også et godt råd til Margrethe, der lige nu skulle have været på ferie på Cayx sammen med prins Henrik, der dog måtte rejse til Danmark for at lade sig indlægge på Rigshospitalet.

Joan Ørting er sikker på, at regentparret stadig elsker hinanden. (Foto: Michael Stub)

– Hun skal lytte til hans behov og tage dem seriøst. Han skal have lov til at have sine behov. Så kommunikation er altafgørende lige nu. At dronningen lytter til hans ord, siger Ørting.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!

Hun mener, at de nok skal ride stormen af sammen.

– Ja, de skal nok klare den. Det håber jeg da, at de gør. Og så skal de stoppe med at køre ægteskabskrig i medierne. De skal sætte sig sammen og selv redde det i stedet for at gå til medierne. Dronningen skal sige: ”Hey, lad os lige klare det her sammen”, siger hun.

LÆS OGSÅ: Kronprinsen åbner op: Jeg er ked af min fars beslutning
LÆS OGSÅ: Ingen smalle steder for Henrik: Velbetalt pensionist
LÆS OGSÅ: Joachim og Henriks chok-melding: Vi har alle vidst det
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse underholdningsprogrammer og kendisser.