Joachim om 'Fristet': Et program i verdensklasse!

Sidste års helt store vinder er vild med hele konceptet omkring ‘Fristet’. Men det skal være meget vildere, hvis det skal blive en succes.

Af Mikkeline Andersen - 15. november 2012 kl. 15:00

Distancen til ‘Paradise Hotel’ er klar. Dilemmaerne er gennemsyret af spørgsmålet om etik og morale, mens fristelserne har været udover det sædvanlige. Klare og mærkbare forandringer sammenlignet med den første sæson af ‘Fristet’. Men alligevel er begejstringen hos vinderen af sæson 1 ikke overbevisende.
– Generelt er ‘Fristet 2’ det program, jeg troede, at jeg skulle være en del af, da jeg meldte mig til 1’eren. TV3 har gjort det godt og lavet et manus, der er en nogenlunde vinder. Men der er enkelte ting, som minder lidt for meget om ‘Robinson’, siger sidste års vinder, Joachim, til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Duvå Hall: ‘Fristet 2’ vil skabe debat
‘Vildere klovn, vildere!’
Selvom det første afsnit startede hårdt ud, da Joanna skulle skyde en kalv, så formåede TV3 ikke at holde den høje standard, hvilket sæson 1 heller ikke gjorde, lyder det fra Joachim. Men det skyldes ikke, at konceptet er dårligt – tværtimod!
– Konceptet har SÅ meget potentiale, men jeg synes ikke, at de udnytter det godt nok. Det kan blive så fandens godt og et program af verdensklasse, men det falder nogle gange til jorden, siger charmetrolden.
Den tidligere vinder er skuffet over nogle døde uger midt i programmet, hvilket fik ham til at tabe fokus et stykke tid. Han sammenligner programmets røde tråd og kvalitet med den økonomiske høj- og lavkonjunktur.
– Men jeg er også en fandens karl, der gerne havde set dem skyde dyr, blive tatoveret i panden, snitte i sig selv og fravælge sin familie noget mere. Vildere klovn, vildere! ‘Fristet’ kan nemlig altid blive meget vildere, fordi man konstant kan proppe flere psykotiske ting på. Og det er det lækre ved programmet, siger han med en fascination af hele konceptet, der ikke er til at tage fejl af.
LÆS OGSÅ: Fetterlein sov fra ‘Fristet’-premiere
Der mangler skæve eksistenser
En af de helt store mangler ved denne sæson er, at deltagerne ikke har formået at fange seernes opmærksomhed, hvis man skal tro sidste års vinder.
– Man kan skrive samtlige navne op på denne sæsons deltagere, og der er ingen, der fanger folks blik og interesse. Sidste år havde vi en forvirret, men fantastisk asiat, en fantastisk diva med nykker og en K.A.J gruppe, som folk husker, fordi de valgte at stå sammen fremfor at slås, hvilket var meningen fra TV3 fra start. Så der mangler de skæve eksistenser, som folk vil have mere af, slår den ene del af KAJ-gruppen fast overfor Realityportalen.dk.
Men hvis det lykkes at kombinere ekstraordinære personligheder med et fantastisk program, så er der ingen grænse for, hvor stor en succes konceptet kan blive.
– Så har vi fandeme en succes! Altså, en KÆMPE succes. Hvis Danmark da kan tage, at vi stikker lidt til deres latterlige og trivielle tilværelse og åbner øjnene på dem, smiler Joachim.
Ingen gider en ‘sjoller’ uden charme
Den kritiske analyse og vurdering af programmet fortsætter til kriterierne for en “‘Fristet’-champ”.
– Der er ingen, som gider se en ‘sjoller’ uden tv-charme vinde et show. Derudover skal det være en person, der tør sige sin mening, stå ved sine holdninger og valg. Og så skal man selvfølgelig turde være egoistisk og samtidig kombinere sine valg med taktisk snilde, forklarer Joachim.
– Så hvis man kommer hjem med den største fristelse og samtidig diplom og penge i lommen – ja, så er man en rigtig “‘Fristet’ Champ”!
LÆS OGSÅ: ‘Fristet’-Thomas: Jeg er skuffet over mig selv
Bo er selvfed og en rigtig vinder
Fra start var Joachim overbevist om, at det var Bo, som skulle løbe med den store gevinst. Med det samme fangede han nemlig den kontante mesters opmærksomhed.
– Jeg havde helst set Bo vinde. Og efter jeg har mødt ham og startet et venskab med ham, desto mere følte jeg, at han var den rigtige til at vinde. Han er nemlig alt for selvfed. Carolina måtte dog også gerne vinde, fordi hun er så pissefræk, lyder det fra sidste års kække “‘Fristet’ Champ”.
Men fyren fra Vanløse måtte forlade villaen i semifinalen, og i stedet står den store finale mellem Angelina, Nicholai og Thomas.
DELTAG I AFSTEMNINGEN HERUNDER:

Hvem håber du på vinder finalen i 'Fristet' i aften?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.