Joachim Boldsens nye udfordring: Udskiftning - Her & Nu

Joachim Boldsens nye udfordring: Udskiftning

Selvom han kommer til at savne tiden som fodboldreporter, glæder han sig til at dedikere sin fulde energi til håndbolden.

Af Lærke Stræde - 26. juli 2020 kl. 09:58

Efter syv år som fast inventar på sidelinjen på landets stadions, hvor han har været fodboldreporter på TV3 Sports dækning af den danske superlige, rykker Joachim Boldsen nu indenfor.

Den tidligere europamester i håndbold skal fremover stå i spidsen for samme kanals satsning på håndbold. Noget som den 42-årige tidligere ‘Vild med dans’-deltager ser frem til.

LÆS OGSÅ: Linse om at bo i campingvogn: Det er balsam for sjælen

– Jeg glæder mig enormt meget til igen at skulle dedikere min energi og arbejdstid til håndbolden, som ligger mit hjerte nært. Der kommer masser af international tophåndbold i de kommende år, og sammen med mine kollegaer glæder jeg mig rigtigt meget til at være med til at bringe verdens bedste klubhåndbold ud til danskerne, siger han, der dog kommer til at savne sine hidtidige kollegaer.

– Jeg vil altid tænke tilbage på denne tid med stor glæde, men jeg græder med det ene øje og smiler med det andet, for jeg glæder mig enormt meget til de nye udfordringer, som venter, lyder det.

LÆS OGSÅ: ‘Sommerdahl’ vender tilbage: Hård rock og stjernedrys

LÆS OGSÅ: Kenneth fra ’Hjem til gården’ klar til bryllup