Mor Jette giver Jessica gode råd om sex - Her & Nu

Mor Jette giver Jessica gode råd om sex

Jessica og kæresten Christian fik sig en overraskelse, da mor Jette troppede op med Asti og sextips.

Af Maiken Støvring - 5. februar 2014 kl. 14:03

Selv om Jessica ikke ønskede sig en forlovelsesfest, troppede mor Jette alligevel op hos det unge par med rosenblade, håndjern og gode sexråd.
– Jeg er ikke helt vant til, at min mor snakker om sex, så det var da lidt en sjov fornemmelse, da det skete. Men hun et velkommen til at tale med mig om det, hvis hun vil, hvilket vi også har gjort før, siger Jessica til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Joy bliver genkendt fra ‘De unge mødre’ 
Gå aldrig sure i sengDet nyforlovede par i soveværelset (Foto: Kanal4)
Et af de vigtigste råd var, at man aldrig må gå sur i seng. Og skulle det alligevel ske for parret, sørgede Jette for et par frække plyshåndjern og en sexsnak.
– Jeg syntes, at det var en sjov idé, hun havde fundet på. Man ved aldrig, hvad min mor kan finde på, men det er også hyggeligt og sjovt. Jeg syntes ikke det var pinligt for mig – jeg tænkte mere på, om det var pinligt for Christian, fortæller Jessica.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.