Jessica og Jette lever amerikansk

Selv om duoen fra Odsherrede er ærkedanskere, har de en forkærlighed for de amerikanske traditioner. Dette skyldes især landets manglende jantelov.

Af Maiken Støvring - 27. maj 2013 kl. 15:30

Jette og Jessica fra ‘Mig og min mor’ er dedikerede Elvis-fans. Men rock’n roll’eren er ikke det eneste amerikanske, de to har taget til sig. Faktisk efterlever de så mange amerikanske traditioner så muligt.
-Vi elsker USA. Det har været en del af min familie, så længe jeg kan huske. Mine forældre ville lære os engelsk, inden vi startede i folkeskolen, fortæller Jessica til realityportalen og fortsætter:
– Vi er med på Thanksgiving, Halloween, NFL-turneringer og andet amerikansk. Vi synes, at det er en del af os, fordi vi i mange år har hengivet os til det amerikanske, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: Jessica og mor Jette blev opdaget på Youtube
Ingen jantelov
En ting Jessica især bifalder ved mulighedernes land er, at der ikke eksisterer  jantelov.
– Altså hvis en person som eksempelvis Sidney Lee tog til USA ,ville han nærmest falde ind i mængden, da der allerede er så mange der prøver at gøre sig bemærkede i forvejen. Janteloven eksisterer minimalt derovre, og vi hader janteloven, så det er perfekt, siger hun.
Den manglende jantelov mener den kønne pige også resulterer i et venligere folkefærd.
– Det, at landet ikke er ensformigt, er meget interessant. Der er så mange typer mennesker. Og når jeg har været i USA, virker de fleste også meget mere venlige og søde end de fleste danskere, man møder, siger hun.
 Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.