Jessica har fået nissehår

Jessica fra ‘mig og min mor’ har fået en ny frisure, som sagtens kunne gøre det ud for en nissehue, men det var nu ikke helt meningen.

Af Louise Vilsbøl - 6. december 2012 kl. 10:28

Selvom det ikke helt var intentionen bag Jessicas nye hårfarve, så leder den i denne tid tankerne hen på nissehuer og jul. Efter en tur hos frisøren sammen med mor Jette har Jessica nemlig fået en meget rød top på sit hoved.
– Min mor og jeg var en tur hos frisøren. Hun fik lysnet sit hår, og jeg har fået det totalt rødt, fortæller Jessica, siger hun og fortsætter:
– Min farve er jo ret vild, og jeg har skullet afblege mit mørke hår og sådan.

Jessicas nye røde hår
FOTO: Privat


LÆS OGSÅ: Dagens julegodte: Se Jessica og mor Jettes vilde julegaveønsker
Kæresten lokkede
Jessica havde dog ikke lige tænkt på, at det var en rigtig julefarve, da hun fik farvet håret. Men nu kan hun godt se, at det passer meget godt til årstiden, og hun er da også godt tilfreds med sin nye frisure.
– Jeg har altid godt kunne lide rødt hår, men har ikke villet have det så voldsomt fordi jeg måske tænkte at det var for meget. Men min kæreste har lokket mig til at få den her farve. Han synes jo jeg er dejlig som jeg er, men han synes også, at det er flot med sådan en rød farve her, så det ville jeg så prøve.
Og Jessicas kæreste er rigtig godt tilfreds med sin nye, frække nissepige. Derudover har reaktionerne da også været positive. Mor Jette synes, at datterens nye hår er super det, og selv Jessicas chef i 7 eleven i Holbæk synes, at det er pænt og siger ikke noget til det nye nissehue-farvede hår.
LÆS OGSÅ: Jessica Priscilla har fået en kæreste 
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.