Jesper Koch afslører: Det synes min familie om at være på tv

Det krævede noget tilvænning for familien – og Jesper selv – at familien deltager i hans seneste tv-program.

Af Lykke Buhl - 5. november 2019 kl. 9:08

Jesper Koch kender vi særligt som dommer i TV3-programmet ‘MasterChef’, men for tiden kan han ses i et andet TV3-program, nemlig ‘Koch’en på toppen’.
Selv om Jesper Koch efterhånden er en erfaren herre foran et kamera, så er det med ‘Koch’en på toppen’ alligevel noget andet. Her kommer man nemlig en del tættere ind på livet af Jesper selv og ikke mindst også hans familie, der flytter med til Sønderjylland på grund af Jespers arbejde som kulinarisk ansvarlig på Hotel Alsik, som er omdrejningspunktet for ‘Koch’en på toppen’.
– Da jeg blev spurgt, om jeg kunne tænke mig at have et par kameraer rendende efter mig knap 24 timer i døgnet i flere måneder, så tænkte jeg: “Joooeh, okay”. Jeg er ikke bange for ups and downs, fordi sådan er det, det er ikke en dans på roser det hele, fortæller Jesper.
LÆS OGSÅ: UHH! To tidligere paradisoer dater

Familien skal vænne sig til det

Dog vidste Jesper også godt, at det ikke var helt lige så nemt for hans familie, der består af konen Birgitte på 46, samt børnene Mikkel, 17, Mille Marie 15 og Marius på 11 år, pludselig at skulle finde sig selv på tv.

Jesper Koch bygger hus i Sønderborg, hvor han siden juli har boet til leje med sin familie: Konen Birgitte, 46, og deres børn Mikkel, 17, Mille Marie, 15 og Marius, 11 (Foto: Privat).

– Man kommer lidt mere ind på min kone og mine børn og de personer, jeg har ville have med ind over for at få det her til at lykkes, så det er også et meget personligt program, fortæller Jesper og fortsætter:
– Familien skal jo vænne sig til, at lige pludselig, så er der et kamerahold med, hvis vi er til Bon Jovi-koncert, eller vi er ude at se på det nye hus. Hvordan taler man overhovedet til et kamera? Men de laver ikke noget om på sig selv, så man får meget ærlighed.
LÆS OGSÅ: Umut til HER&NU: Jeg lægger sag an
Heldigvis har familien jo kunne modtage gode råd fra far Jesper, og muligvis ligger tv bare i generne hos familien Koch.
– De har gjort det skide godt. Det tog dem en halv time. Min familie kender det jo fra ‘MasterChef’, eller hvis vi har været nogen steder. Når man har lavet så meget tv, som jeg har, så bliver man jo stoppet op på gaden og i lufthavne og sådan noget, så de har jo set det, og de kender det, forklarer Jesper.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par skal være forældre
Men faktisk er det også en særlig oplevelse for Jesper selv at skulle se sin – ærlige – familie på tv.
– Der er for eksempel i programmet min søn, der synes, det er fantastisk, at far er med til hans fødselsdag – for andre forældre er det jo helt naturligt. Det har det jo ikke altid været for mig, og det får man jo så på kamera denne her gang, og det er jo sådan noget, jeg skal vænne mig til at høre og sige: “Okay, de bidder alligevel mærke i det”, lyder det fra tv-kokken.
Herunder kan du se, da seerne var med til familien Kochs sidste middag i det gamle hjem i første program

LÆS OGSÅ: Umut og Jenna i heftigt skænderi: Jeg føler mig stødt og krænket!
LÆS OGSÅ: CHOK: Omstridt ung mor skal skilles

Læs mere om