Jesper Groths første kys: Var 12 år

Jesper Groth husker tydeligt sit første kys.

Af Amalie Jensen - 16. oktober 2022 kl. 19:55

I søndagens afsnit af ‘Sygeplejeskolen’ så man det akavede første kys mellem sygeplejeeleverne Marie og Bjørn, der spilles af 33-årige Jesper Groth. Og skuespilleren husker tydeligt sit eget første kys.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-deltager har fundet kærligheden i Norge

– Jeg fik et kærestebrev i posten fra hende, jeg var kærester med. Det var i 5. klasse. I brevet stod der, at hvis jeg ikke havde givet hende et kys, inden vi gik ind i år 1999, så ville hun slå op. Jeg kan virkelig huske presset, men også det sug, som et helt tørt første kys gav i kroppen, fortæller Jesper til HER&NU og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer deler trist besked: Flere hjerteundersøgelser

– Mit første kys med tungen var nytårsaften, da vi gik ind i år 2000. Vores fortænder bankede sammen, og man skulle meget ind og undersøge med sin mund. Det er slet ikke mig. Jeg er landet et sted mellem 5. klasse og år 2000, griner han.

Jespers oplevelser med piger fra hans unge dage hjalp ham i rollen som uerfarne Bjørn, der skal kysse Marie, spillet af Andrea Heick Gadeberg, 23. (Foto: Mike Kollöffel)

‘Sygeplejeskolen’ bliver sendt på TV 2 Charlie hver søndag klokken 21.00.

Læs mere om