Jesper er en ægte bonderøv: Dus med dyrene

De primitive forhold afskrækkede ikke Jesper fra ‘Hjem til Gården’. Han er nemlig opvokset på en gård og bor til dagligt i landlige omgivelser omgivet af dyr.

Af Kenth G. Madsen - 23. august 2020 kl. 12:55

Hvor nogle deltagere var ramt af hjemvé og generelle afsavn ved at skifte moderne bekvemmeligheder ud med primitive forhold i ‘Hjem til gården’ på TV2, så har Jesper Holmgaard måske haft en fordel ved sit ophav. Den 35-årige deltager fra Rebild er nemlig vokset op på en gård, og til daglig bor han i landlige omgivelser omgivet af køer, får, høns, gæs, katte og det løse sammen med familien bestående af fruen, Carina, og deres tre børn, Noah, syv, Filucha, seks og treårige Maise. Og da han samtidig er i job som fodermester, så er han dybt forenet med livet på landet.

– Min kone tilmeldte mig ‘Hjem til gården’, så jeg havde ikke dårlig samvittighed over at være væk fra familien i flere måneder. Det var en gave, jeg havde fået. Jeg følte mig hjemme på Møn-gården, forklarer Jesper til HER&NU, mens han klapper sine kødkvægskøer på engen.

Jesper sammen med sin kone Carina, som tilmeldte ham programmet i sin tid (Foto: Niels Henrik Dam)

LÆS OGSÅ: Søren Ryges familietragedie: Mit livs sorg

– De primitive forhold afskrækkede mig ikke og præmien på en halv million kroner vil jeg gå efter. Vi er flyttet ind i huset her for et års tid siden og kunne godt bruge nogle penge til at investere i renovering, siger Jesper, der i søndags vandt en tvekamp mod Victoria.

– Hun blev godt nok misfornøjet og nægtede at tale til mig, da jeg valgte hende som andenkæmper. Men vi har mødt hinanden siden, og jeg tror ikke, hun er sur på mig længere, mener Jesper Holmgaard, der satser på at vinde finalen på søndag.

LÆS OGSÅ: UPS! ‘Stjerne Boksning’-kamp afsløret før tid

– Præmien på en halv million kroner kunne jeg godt bruge til at renovere vores ejendom, som vi flyttede ind i for et år siden, fortæller Jesper, der fik en god oplevelse under optagelserne af ‘Hjem til gården’ på Møn sidste efterår.

– Det har været en oplevelse for livet, og jeg har samtidig fået nye venner, siger landbrugsmedhjælperen, der har været så glad for sin medvirken, at han godt kunne tænke sig mere reality-tv. Han vil da gerne deltage i f.eks. ‘Robinson Ekspeditionen’, hvis det skulle blive aktuelt.

LÆS OGSÅ: I hænderne hos Dennis Knudsen: Se Tina Lunds nye look

LÆS OGSÅ: Svend fik kun tre breve: Jeg havde det på fornemmelsen

 

Læs mere om