Jesper efter ‘Robinson’: Jeg er blevet en bedre far

Jesper har fået noget med hjem fra ‘Robinson’, der er mere værd end 500.000.

Af Rikke Lynge - 30. november 2021 kl. 6:58

Jesper Warburg Larsen var godt klar over, han ikke ville vinde ‘Robinson’, da han fandt ud af, det var planken, han skulle dyste i, men for ham er det heller ikke så vigtigt med præmien, da oplevelsen har været mindst lige så givende, og den har for ham ændret hans syn på livet.

Noget der har været et stort afsavn for Jesper undervejs i ‘Robinson’ er hans tre børn, Charlie på 11, Sebastian på 13 og Celina på 16 år, og turen har også sat nogle tanker i gang hos ham som far.

– Jeg har haft et liv, der har budt på lidt af hvert, og jeg har ikke altid lige været så god en far, som jeg gerne ville, og jeg har ikke set mine børn så meget, som jeg burde, fortæller Jesper, der har været weekendfar i fem års tid.

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget har ‘Robinson’-deltagerne tabt sig

Artiklen fortsætter under videoen af Martin Mortensen, der fortæller om ‘Robinson’. 

LÆS OGSÅ: DRAMA: Katerina Pitzner rejser til Dubai for at forhindre bryllup

Ifølge Jesper har han ikke altid haft sine prioriteringer i orden.

– Jeg har arbejdet for meget, fortæller Jesper, der i den grad har fået indhentet noget samvær med børnene, efter han kom hjem fra ‘Robinson’.

– Jeg har været meget mere sammen med børnene og var sammen med dem halvanden måned fast, efter jeg er kommet hjem. De er også begyndt at være hos mig i hverdagen, fortæller Jesper glad og uddyber:

– Jeg har helt klart været en meget bedre far, efter jeg kom hjem – ikke at jeg var en dårlig far før – men jeg ser dem meget mere, fortæller Jesper.

LÆS OGSÅ: Unikt indblik: Her opholder deltagerne sig efter ‘Robinson’

‘Robinson’ har for Jesper givet ham det sidste skub i en bedre retning.

– Jeg er sgu nok blevet mere rolig og er blevet mere tro mod mine bløde værdier. Jeg er på den måde blevet bedre til at sortere i, hvad der er vigtigt og ikke vigtigt, og jeg er blevet bedre til at sige fra i forhold til arbejde, og jeg er blevet bedre til at planlægge, fortæller Jesper, der også mener, at det handler om at leve i øjeblikket.

– Jeg har ikke været god til at levet i øjeblikket. Pludselig er det gået op for mig, at mine børn ikke er små længere. Det rammer hårdt at tænke på de gange, jeg har sagt nej til at spille fodbold, fordi jeg har været for træt eksempelvis, fortæller Jesper, der i dag har forandret sin måde at tænke på, og som han selv siger, så har han fokus på det vigtigste i livet – børnene.

LÆS OGSÅ: ‘Stormester’ er tilbage: Her er alle de nye deltagere