Jesper Buch var skeptisk: Sådan går det med BeautyBoosters i dag

Maria og Louise fik både ris og ros, da de stod overfor løverne i ‘Løvens hule’, men i dag brager deres virksomhed derudaf.

Af Lotte Knudsen - 14. januar 2022 kl. 6:55

De indtog gulvet i ‘Løvens hule’ i pastelfarvede blazere, og allerede fra første strofe havde de løvernes fulde opmærksomhed.

Louise Bencard og Maria Refsgaard kom nemlig ind med et unikt koncept, BeautyBooster, hvor professionelle skønhedsbehandlere kører ud til private kunder, i stedet for at kunderne kommer til dem.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Maria og Daniel fra ‘Årgang 20’ fortæller om sønnens diagnose..

LÆS OGSÅ:Efter Blachman-sviner: Får opbakning af Sofie Linde

De to unge kvinder endte med en millioninvestering fra Mia Wagner og Christian Arnsted, som var imponerede over opfindsomheden og eksekveringen.

Modsat de andre løver var Jesper Buch ikke imponeret. Han mente, at konceptet var fint, men at teamet ikke kunne løfte opgaven. Men her et halvt år senere ville han nok tage sine ord tilbage, hvis han kunne.

–  Vi har fordoblet antallet af vores behandlere. Vi er klar til at åbne op i Aarhus til Februar. Vi har startet en uddannelse, hvor vi uddanner vores egne negleteknikkere. Vi har lanceret vores egen kosmetik serie i onsdags, og så har vi fået ny webshop og nyt site, forklarer Maria Refsgaard.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par tilbage på skærmen

Både Maria og Louise er utroligt glade for at de takkede ja til investeringen.

– Deres investering har gjort, at vi har kunne udvikle os meget hurtigere. Derudover er det fedt at have sparingspartnere. Vi snakker med Mia og Christian cirka to gange om ugen, forklarer Louise.

LÆS OGSÅ: Bryder sammen i ‘Årgang 20’: Jeg følte mig som verdens dårligste far

De to iværksættere rykker ind hos ‘Female Founders House’ inden længe, som er et kontorfællesskab, der er stiftet af Mia Wagner.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af BeautyBoosters (@beautyboostersdk)