Jeppe åbner op om depression - Her & Nu

Jeppe åbner op om depression

‘Ex on the Beach’-stjernen vaklede i sin tro på livet efter døden, og det pressede ham gevaldigt.

Af Lykke Buhl - 17. november 2020 kl. 17:24

Når man ser 22-årige Jeppe Bøg Risager i ‘Ex on the Beach’, så er han altid fuld af spas og godt humør. Men bag kulissen har Jeppe også sine stille og eftertænksomme stunder.

LÆS OGSÅ: Jeppe afslører sandheden bag bruddet med Sara

Derudover er Jeppe også kristen. Han tror ikke på alt, der står i biblen, men han tror på Paradiset og livet efter døden, og så finder han ro ved at gå i kirke. Men på et tidspunkt vaklede han i sin tro, og det ramte ham hårdt.

– Der er ikke nogen, der ved det, men jeg var lidt depri for et halvt års tid siden, hvor jeg var bange for, at der ikke var noget efter døden. Det har faktisk presset mig lidt. Det er ikke engang pis, fortæller Jeppe til Realityportalen.

– Det virker meningsløst, hvis der ikke er noget efter døden. Men jeg tror på det. Nogle gange er man selvfølgelig bange for, om man bliver lukket ind, men det er kun Gud, der kan bestemme det. Men jeg tror og håber på, at der er noget beyond, forklarer han.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jeppe afslører fortid med Sofie Linde

I dag har Jeppe altså genfundet sin kristne tro, men tilbage i februar måned fortalte han netop til Realityportalen, at han havde mistet troen.

– Noget af det, som har taget meget af min energi og mine kræfter, er, at jeg har mistet min tro på højere kræfter. Jeg ved, at nogle synes, det lyder dumt, men for mig er det et safe space, jeg har mistet, forklarede han dengang.

Herunder kan du se hele videoen med Line Maria og Jeppe, hvor Jeppe blandt andet fortæller om sin tro

LÆS OGSÅ: Jeppe afslører: Den eneste eks, jeg frygter

LÆS OGSÅ: WOW: Her er ‘Ex on the Beach’-Jeppes ukendte side