Jens Werner: Strisserne tog mig

En hjemmelavet gokart med knallertmotor er ikke nogen god ide.

Af Mikkeline Andersen - 2. november 2014 kl. 13:55

Fredag efter fredag toner Jens Werner frem på skærmen, når danserne i ‘Vild med dans’ skal bedømmes. I sit pæne tøj og med velovervejede kommentarer er der ikke meget, som tyder på, at ‘Vild med dans’-dommeren har været på kant med loven. Men det har han.
– 12-13 år gammel var jeg i sommerhus i Rågeleje, og en god ven og jeg kørte ude på vejen i en hjemmebygget gokart med en knallertmotor bagpå, da vi blev overrasket af en civilpatrulje og bedt om at køre ind til siden, fortæller han til Familie Journal.
LÆS OGSÅ: Jens Werner: Sådan er en ‘Vild med dans’-vinder
Ville køre fra politiet
Men ville Jens Werner holde ind til siden, som politiet bad ham om. Nej.
– Jeg forsøgte at køre fra dem, men det lod sig selvfølgelig ikke gøre. Et øjeblik efter sad jeg i politibilen, og da betjenten spurgte, hvor min mor og far boede, begyndte jeg at svede og ryste, siger Jens Werner og fortsætter:
– Min mor blev da også skræmt fra vid og sans, da politiet pludselig bankede på, for hun troede jo, der var sket noget alvorligt. Det må være mit livs pinligste oplevelse.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vinder afslører favorit
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.