Jens Werner: Sådan er en 'Vild med dans'-vinder

Igen i år bliver bliver det en sæson med overraskelser, spår den rutinerede dommer.

Af Mikkeline Andersen - 12. september 2014 kl. 18:55

Når den 11. sæson af ‘Vild med dans’ ruller over skærmen på TV2, så har dommerne store forventninger til deltagerne. Samtidig ved den garvede dommer, Jens Werner, også, hvilke kvaliteter han lægger vægt på hos dette års vinder.
– En ‘Vild med dans’-vinder er et par, som har formået at udvikle sig gennem de 12 fredage, programmet kører over. De skal kunne tænke innovativt, men på et plan så den brede seerskare kan “forstå” det, siger Jens Werner til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Desuden skal de være ydmyge omkring den svære opgave, men selvtillidsfulde nok til at tro på muligheden.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’: Pres at komme efter Uffe Holm
Dommer i alle sæsoner

hjfjf

Jens glæder sig til, at se de nye dansere folde sig ud. (Foto: Henrik Ohsten/TV2)


Ligesom Britt Bendixen og Anne Laxholm har Jens Werner ageret hård og kontant dommer i samtlige sæsoner af underholdningsprogrammet. Det er der en særlig grund til.
– Jeg er dommer, fordi jeg får mulighed for at være rådgiver og budbringer i en sport, kunstart, som jeg elsker og har været en del af i over 45 år, fortæller han.
Sidste år skabte seer-darlingen, Allan Simonsen, stor debat blandt seerne og dommerne. Nok kunne han flytte benene på grønsværen, men ikke på et dansegulv. Alligevel gik Allan Simonsen uge efter uge videre til næste program, og Jens Werner udelukker ikke, at man kommer til at kunne opleve en seer-favorit igen i år.
Se med på TV2 kl. 20.00.
LÆS OGSÅ: Claudia Rex: Sådan er min drømmefyr
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.