Jennifer Aniston i hårdt angreb mod pressen

‘Venner’-stjernen er træt af den måde, medierne jagter hende på.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 17. juli 2016 kl. 14:53

Den 47-årige skuespillerinde Jennifer Aniston revser nu pressen i et langt, hårdt indlæg på The Huffington Post. Selv har hun været omdrejningspunktet for utallige historier om mænd, graviditet og kommende filmroller, men nu har skuespillerinden fået nok.
– Den mængde af ressourcer der bliver brugt på at finde ud af, om jeg er gravid, er helt absurd. Medierne har travlt med at pege ud, at kvinder ikke er succesfulde, hvis ikke de har et barn – eller også er de ulykkelige, hvis de ikke er gift, skriver skuespillerinden på The Huffington Post og kommer med endnu stikpille til pressen:

Jennifer Aniston og manden, Justin Theroux. Foto: Getty

Jennifer Aniston og manden, Justin Theroux. Foto: Getty


– Jeg er træt af de kropsidealer, som pressen hele tiden stiller op i dag. Vi mennesker er gode nok med – eller uden en kæreste – og med eller uden et barn.
LÆS OGSÅ: Jennifer Aniston afslører forhold til Brad Pitt
LÆS OGSÅ: Jennifer Aniston drikker modermælk
Bliver måske mor en dag
Jennifer Aniston skriver i sit indlæg, at hun måske bliver mor en dag, og pressen nok skal få at vide, når tiden er inde.
– I skal være de første til at vide, hvis jeg en dag er gravid. Men det er ikke, fordi jeg føler et pres, at jeg gør det – som vores nyhedskultur ellers har med at pointere, skriver Jennifer Aniston.
Hun slutter af med et ønske om, at folk stopper med at købe sladderhistorier, hvilket måske kan få pressen til at rette kameralinsen mod andre ting andet end hende.
LÆS OGSÅ: Jennifer Aniston afslører vild hemmelighed
LÆS OGSÅ: Jennifer Aniston afslører sin vægt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.