Jeanettte Dzienis: Oliver har behandlet Gunnvør dårligt!

Også realitystjernerne følger med, når de fem ‘Forsidefruer’ åbner op for deres liv, og særligt en af fruerne har vundet en tidligere paradisos sympati.

Af Pernille Hahn Hauberg - 1. april 2017 kl. 10:55

Når de fem ‘Forsidefruer’, Amalie Szigethy, Janni Ree, Gunnvør Dalsgaard, Sarah Louise Christiansen og Tina Lund toner frem på skærmen, følger også den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager Jeanette Dzienis ivrigt med.
Foruden at være travle karrierekvinder er de fem ‘Forsidefruer’ også mødre, og det kan Jeanette med datteren Anthena relatere til. Hun har derfor stor respekt for Gunnvørs måde at være mor på, omend hun ikke er helt begejstret for faren til Gunnvørs børn, Oliver Bjerrehuus.

Jeanette Dzienis (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: Jeanette Dzienis afslører: Paradiso snød sig til at vinde programmet
– Jeg synes, det er så cute, at hun venter tredje barn med Oliver B. Jeg kan godt forstå, hun vil have, at alle tre børn har samme far. Det gør det hele meget lettere, og så er de jo en familie i forvejen, om de er kærester eller ej, skriver Jeanette på sin blog og fortsætter:
– Ud fra de sociale medier synes jeg, at han har behandlet hende så dårligt! Men hvad ved jeg. Vi ser jo altid kun det dramatiske i de forskellige artikler rundt omkring.
Selv har Jeanette datteren Athena med ‘Paradise Hotel’-kæresten, Julian Damhus, og hun har også givet udtryk for, at hun kun vil have børn med ham og slet ikke vil have flere, hvis de to skulle gå fra hinanden.
Du kan læse hele Jeanettes indlæg og holdning til de forskellige ‘Forsidefruer’ her
LÆS OGSÅ: Må ‘Paradise’-Jeanettes datter blive realitystjerne?
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jeanette afslører: Så mange har jeg haft sex med
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.