Jeanette fra 'Baronessen og mig': Sådan går det i dag

Til trods for et forlist forhold og utroskab, er Jeanette kommet videre.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 16. marts 2016 kl. 20:55

29-årige Jeanette fra Frederikssund kæmpede i aftenens afsnit med at finde ro i sit eget selskab. Efter hun deltog i programmet ‘Baronessen og mig’, har det dog ændret sig gevaldigt.
– Efter programmet er jeg blevet langt bedre til at acceptere mit eget selskab, og jeg hviler meget mere i mig selv. Caroline var med til at lære mig, at det er helt okay at være alene hjemme en fredag aften, fortæller Jeanette til Realityportalen.dk og uddyber:
– Jeg har sorteret ting fra i mit liv, så jeg ikke laver noget – bare for at lave noget. Det har givet mig langt mere tid til mit studie, som jeg bruger meget tid på.
LÆS OGSÅ: Maibrit fra ‘Baronessen og mig’: Sådan går det i dag
Mere farve i gaderoben
Det er ikke kun Jeanettes evne til at finde ro i selv, der har ændret sig efter Carolines besøg. Garderoben har også gennemgået en forandring.
– Det går meget bedre med at shoppe, og jeg har faktisk ikke købt noget sort siden programmet. Nu vælger jeg at shoppe ting, som jeg kan supplere med det, jeg har i forvejen, siger Jeanette til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Maibrit fra ‘Baronessen og mig’: Sådan går det i dag
Venter på den rette
Jeanette har endnu ikke fundet prinsen på den hvide hest, men ved nu, hvad hun vil have i en mand.
– Jeg vil meget gerne have en mand, som jeg virkelig kan stole på, og jeg er blevet meget mere bevidst om, hvordan han skal være, fortæller Jeanette og tilføjer:
– Caroline var med til at lære mig, at jeg skal lade manden tage lidt af styringen. Af og til skal man prøve at lægge kontrollen fra sig.
Se Jeanettes reaktion på den vilde make-over herunder:

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0′-mor: Sådan går det med mit job
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.