Jeanette Dzienis afslører: Paradiso snød sig til at vinde programmet

Realitydeltageren løfter sløret for, at en tidligere ‘Paradise’-vinder bestak sig til at løbe med titlen.

Af Emilie Holm Egebro - 7. november 2016 kl. 20:25

Hele to gange har Jeanette Dzienis stået i finalen i ‘Paradise Hotel’. Desværre har hun ikke løbet med sejren, men til gengæld fandt hun sit livs kærlighed, Julian Damhus, blandt deltagerne.
Realitybaben har tidligere afsløret, at hun snød sig til sin deltagelse i programmet, da hun løj omkring sit forhold til flere af de andre deltagere for at komme med. Nu har hun dog endnu en afsløring i ærmet omkring snyd på ‘Paradise Hotel’.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jeanette afslører: Så mange har jeg haft sex med
– Jeg ved, at en ‘Paradise’-deltager spillede unfair i finalen, da vedkommende lovede stort set alle jurymedlemmerne 5000 kroner hver, hvis de stemte på personen. Og hvem vil sige nej til gratis penge, når man alligevel selv har tabt?, afslører Jeanette på sin blog og fortsætter:
– Personen, som snød, fortalte, at det var blevet holdt skjult for produktionen ved at viske det i øret på de andre deltagere. Vedkommende vandt finalen, og spørgsmålet er om det ville være sket, hvis personen ikke havde bestukket med penge. Det finder vi aldrig ud af.
LÆS OGSÅ: Jeanette Dzienis afslører: Vi snød i ‘Paradise Hotel’
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jeanette: Jeg er blevet udsat for syge ting efter ‘Paradise Hotel’
LÆS OGSÅ: Jeanette Dzienis om ‘Divaer i junglen’: Det så du ikke på tv
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.