Jeanette bryder sammen til Pandoras

Aftenens afsnit af ’Paradise Hotel’ byder på Pandoras æske, og her kører Daghan så hårdt på Jeanette, at hun bryder sammen, og det udvikler sig til et skænderi mellem alfahannerne

Af Louise Vilsbøl - 16. maj 2012 kl. 12:34

Irritationen over Jeanette og Türkers rolle på ‘Paradise Hotel’ har taget til igennem de seneste dage. Især Jeanette har måttet stå for skud og er blandt andet af Line blevet kaldt en ”fan”.
I aftenens afsnit bliver der afholdt Pandoras æske, og her får Jeanette spørgsmålet: “Føler du dig værdig til at blive den ultimative paradiso og hvorfor?”. Jeanette forsøget af svare, at det gør hun helt bestemt, men hun bliver hurtigt afbrudt af Daghan.
”Hvor mange her inde ville stemme på Jeanette i en finale. Helt ærligt, det er der ingen her inde, der vil”, lyder den spydige konklusion fra Daghan, mens flere af de andre sidder og små-fniser i krogene og begynder at holde med Daghan.
Alfahannerne træder i karakter
Jeanette og Daghan har tidligere været hinandens allierede på hotellet, og derfor rammer den bemærkning ekstra hårdt hos den unge finalist fra 8- sæson af ’Paradise Hotel’. Jeanette får tårer i øjnene og begynder at forsvare sig med, at hende og Türker har stået alene inde på hotellet.
Daghan skynder sig dog igen at afbryde med endnu en spydig kommentar ”Ja hold kæft, hvor har du haft det hårdt”, lyder det, og Jeanette bryder sammen i gråd. Men så griber en anden alfahan ind. Rasmus kunne ikke sidde og se til, mens Daghan kørte hetz mod Jeanette.
Se hvordan det hele udvikler sig i aften i ’Paradise Hotel’ kl. 22.00 på TV 3, hvor taktikken også strammer til op mod morgendagens parceremoni og næste uges finale.