Jason Watt opereres igen: Hul ind til knoglen

Jason Watt er hårdt ramt af tryksår.

Af Nikolaj Vraa - 29. januar 2022 kl. 13:55

I de senere år har Jason Watt, 51, været gennem flere store operationer, og nu venter der ham desværre endnu en. Det fortæller han Claus Elgaard i Radio4-programmet ‘Fremkaldt’.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard om nyt tv-job: Jeg er pisse nervøs

For to år siden kollapsede Jasons nederste ryghvirvel, og han måtte gennem et meget langt forløb for at stabilisere ryggen igen. Efterfølgende var han i flere måneder tvunget til at ligge ned eller sidde i en speciel stol. Da han kom tilbage i sin egen kørestol, viste det sig, at han havde fået et så alvorligt tryksår, at der var kommet et otte centimeter dybt hul ind til siddeknoglen.

LÆS OGSÅ: Josefine Høgh reagerer for første gang på farens død

Operation, der skal udføres på Odense Universitetshospital, er ikke lille.

– De tager hele lårbensmusklen og kapper den af. Åbner hele låret på tværs og så tager man den der muskel og skærer af. Og så putter man den op forbi det der hul, og så syr man den på igen, forklarer Jason Watt i radioprogrammet.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par afslører kønnet

Herefter venter der ham endnu en periode på langs for, at såret kan hele. Overfor Claus Elgaard lægger han ikke skjul på, at forløbet har taget hårdt på ham.

– Jeg er blevet ti år ældre de seneste to år. Så smilet er der stadig, men det har stået bedre til rent mekanisk, end det gør. Jeg håber, at den operation bliver lige det, jeg har brug for. Jeg har brug for at blive et helt menneske igen. Jeg er blevet lidt slidt.

LÆS OGSÅ: Troede det var en date: Kæresten lokkede Sofie i ‘X Factor’-fælde

Læs mere om