Jasmin vinder Miss Paradise: Pigernes reaktion er umoden

Miss Paradise-vinderen slår fast, at hun havde lige så meget ret til at vinde som de andre piger.

Af Emilie Holm Egebro - 23. marts 2017 kl. 23:05

Det blev den nyeste pige på ‘Paradise Hotel’, Jasmin, som i aften løb med den eftertragtede Miss Paradise-titel.
Drengene havde på forhånd bestemt sig for, at deres beslutning ikke skulle være taktisk, og de var alle enige om, at Jasmin havde klaret sig bedst i konkurrencen.
Det faldt dog langt fra i flere af de andre pigers smag, og især Simone, Caroline og Maja var vrede over, at Jasmin løb med sejren. Den reaktion er Miss Paradise-vinderen dog uforstående overfor.

Her ses Jasmins Miss Paradise-billede(Foto: TV3)


–  Det er ret åbenlyst, at pigerne synes, det er uretfærdigt, at jeg vinder Miss Paradise, idet jeg lige er tjekket ind. Jeg synes derimod ikke, at jeg havde en fordel, da jeg ikke havde samme kendskab til drengene, som de andre piger havde. Det er en konkurrence, hvor alle piger har lige stor chance, og det er den pige, der klarer opgaverne bedst, der vinder, siger Jasmin og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jasmin slår fast: Jeg gider ikke bruge energi på pigerne
– Det har ikke noget at gøre med, hvor længe man har været på hotellet, så jeg mener naturligvis selv, at jeg har lige så meget ret til at vinde som de andre piger. At Caroline, Maja og Simone vælger at håndtere situationen, som de gør, er umodent, synes jeg. Det rører mig dog ikke, at de ikke deltager i fejringen, da jeg alligevel helst ville fejres af Nanna og drengene.
Jasmin fortæller desuden, at hun slet ikke havde regnet med at vinde konkurrencen. Hun havde derimod Nanna som sin favorit, da hun synes, at hun er meget naturlig og fin.
LÆS OGSÅ: Hvem er den hotteste Miss Paradise gennem tiden?
LÆS OGSÅ: Geggo sagde først “nej” til Cengiz’ frieri
Se eller gense klippet nedenfor, hvor Simone, Maja og Caroline går amok over Jasmins sejr:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Simone afslører: Derfor har Boris og jeg ikke sex
LÆS OGSÅ: Maja slår fast: Slut med sex på ‘Paradise Hotel’
LÆS OGSÅ: Forarget paradiso: Alt for meget sex på ‘Paradise Hotel’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.