Janus Bakrawi om sin dansepartner: Hun giver mig ro

Janus Bakrawi og Karina Frimodt skal til fredagens premiere af ‘Vild med dans’ danse en wienervals, hvilket Janus glæder sig meget til.

Af Rikke Lynge - 2. oktober 2020 kl. 19:25

Siden den 8. september, hvor det blev offentliggjort, hvem der skal danse med hvem i årets sæson af ‘Vild med dans’, har Janus Bakrawi og Karina Frimodt øvet og øvet, og ifølge Janus går det godt i danselokalet – både med dansen og med makkerskabet.

– Karina er en rigtig god underviser. Vi har en helt fantastisk kemi, og hun er god til at lære fra sig. Hun er meget tålmodig, og hun stresser mig ikke på nogen måde. Det er meget behageligt. Når det er helt nyt, og jeg gerne vil gøre det godt, så er det rart at stå overfor et menneske, som jeg har tillid til og slapper af hos i forhold til at lære, fortæller Janus til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Janus Bakrawi i ‘Vild med dans’: Frygter at glemme dansetrinene

Ifølge Janus er han god til at stresse sig selv, når det er noget nyt, hvor han gerne vil gøre en god indsats.

– Jeg stiger hurtigt i stressniveauet, og hun har et nervesystem, der er så fantastisk, og jeg falder til ro. Hun er behagelig, fortæller Janus fortsat.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Vild med dans’-par vil stifte regnbuefamilie sammen

I første afsnit af ‘Vild med dans’ danser Janus og Karina en helt traditionel wienervals, og forberedelserne inden fredagens premiere er gået over al forventning.

– Vi har faktisk gennemført den koreografi, hun (Karina red.) har lagt for sig. Vi har faktisk sat en lille smule mere på, og det er bare fedt, afslører Janus, som ikke vil spå om, hvordan det hele kommer til at gå.

– Jeg håber, at folk synes, at jeg gør det godt, men jeg ved ærligt ikke, hvor jeg ligger i feltet, for jeg har ikke set de andre danse. Karina og jeg gør vores bedste, lover Janus, der både er spændt og nervøs for aftenens premiere.

LÆS OGSÅ: Gunnvørs hårde regel: Jeg tager prisen for den strengeste mor

Siden HER&NU talte med Janus er Karina kommet alvorligt til skade i ‘Dirty Dancing’, og det er derfor usikkert, hvor meget gas, hun kommer til at kunne give den på dansegulvet i aften, da både hendes arm og øje er meget medtaget.

Læs mere om