Jannis drøm: Nye bryster - Her & Nu

Jannis drøm: Nye bryster

‘Forsidefruen’ er kommet til den erkendelse, at små bryster er lige så frække som store.

Af Nikolaj Vraa - 18. juli 2020 kl. 08:58

Når Karsten og Janni Ree virkelig skal slappe af og hygge sig, tager de til Montauroux i Sydfrankrig, hvor de har et skønt hus. Det ligger højt på en bjergside, og med egen pool er det en oase for parret, der også har gode venner i den lille by, som ligger en lille times kørsel nord for Cannes.

– Det danske sommervejr er jo ikke til at stole på, så det er rart at kunne komme ned i solen og lade op. Her er 30 grader hver dag, fortæller Janni, der da også kunne fremvise en helt perfekt kulør, da HER&NU var på besøg.

LÆS OGSÅ: Hærværk på Bronuts-butik: Se Türkers reaktion

– Jeg kan næsten ikke blive rød. Jeg bliver bare brun. Ikke lige så brun som Karsten. Han kan jo blive helt sort, griner ‘Forsidefruer’-stjernen, der dog ikke er helt frygtløs, når det gælder solens stråler.

– Nej, jeg nyder kun sol i små doser. Jeg bliver bare enormt hurtigt brun, så det er ikke fordi jeg ligger og soler mig i timevis.

LÆS OGSÅ: Frederik Fetterlein om sønnen Sean: Han bliver den bedste fodboldspiller i Danmark

Janni Ree, 50, kandiderer ikke uden grund til titlen Danmarks frækkeste farmor. Efter sidste års numseløft hos plastikkirurgen Stig-Frederik Kølle på CeriX-klinikken, er hun næsten helt tilfreds med sin krop.

– Jeg vil gerne have silikonen ud af mine bryster og have fedt ind i stedet for. Jeg har 600 mililiter i hver og det er for meget. De er for store. De generer mig faktisk. Ligegyldigt hvad jeg tager på af tøj, så falder de jo ud, siger Janni, der derfor taler med dr. Kølle om en operation.

LÆS OGSÅ: Majbrit var frustreret over datterens søvn: Sådan går det i dag

– Min gode numselæge har lovet at ordne dem. Karsten var godt nok lige ved at besvime, da jeg fortalte ham det. Du har jo kun lige fået dem, sagde han målløs. Det er da også kun to år siden, men jeg vil altså hellere have mindre bryster. Små bryster er lige så frække som store. Jeg tror, det skal være i efteråret, men der er nogle ting, der lige skal på plads, inden jeg bestiller tid, lyder det med et smil fra Janni Ree.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Gustav fylder i dag 30 år: Der er sket meget siden ‘Dagens mand’

LÆS OGSÅ: Noah Skaalum viser vanvittigt resultat: Fra kvinde til mand

Læs mere om