Jannie fra 'Nyskilt': Jeg har fundet kærligheden

Jannie forlod en voldelig eksmand, men det fik hende ikke til at opgive troen på kærligheden.

Nyskilt
Af Mikkeline Andersen - 7. september 2015 kl. 19:30

I den anden sæson af ‘Nyskilt’ kunne man komme tæt på Jannie, der havde valgt at afslutte et voldeligt forhold. Når den kommende sæson af programmet ruller over skærmen, så vil Jannie igen være at finde på skærmen, men i en gladere udgave.
– Da den første sæson sluttede, syntes jeg ikke, at min historie var slut. I dag er mit liv meget anderledes. Jeg er glad og lykkelig, for jeg har fået en kæreste, siger Jannie til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Nyskilt’-Carina vil hjælpe skilsmisseramte kvinder
Sluttede et andet forhold
Jannie og hendes nye kæreste har været sammen i cirka to måneder, men de har kendt hinanden i lang tid. Parret har nemlig gået på ungdomsskole sammen og har dannet par on/off før i tiden.
– Men nu var jeg klar til et forhold. Han havde allerede en kæreste, da vi fandt sammen, men vi blev dødforelskede. Og så fulgte vi vores hjerter, fortæller hun.
Jannies nye fyr er alt, hvad hun drømmer om.
– Han giver mig selvtillid. Han lader mig ikke gå i uvished om, at han vil mig. Han er alt det, som jeg har manglet.
LÆS OGSÅ: Kanal 4 søger nyskilte kvinder
Er klar til et nyt liv
Selvom lykken i dag tilsmiler Jannie, så vil hun blive endnu lykkeligere. Derfor er hun startet på et vægttab.
– Jeg har fået en privat træner og kostvejleder. Så dem følger jeg. Det er meget nyt, så der er endnu ikke sket det store vægttab. Men det skal nok komme, slår Jannie fast.
I dag har Jannie stadig kontakt til sin eksmand, for sammen skal de have tingene til at fungere omkring deres fælles barn, Victor på fire år.
‘Nyskilt’ har premiere i morgen den 8. september klokken 21:00 på Kanal 4.
LÆS OGSÅ: ‘Nyskilt’-Laila: Min eksmand havde et kvinde-misbrug
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.