Janni udgiver hudløs ærlig bog

Janni udgiver en helt ny type bog, der skal gøre op med det tabu, hun oplever.

Af Rikke Lynge - 18. september 2021 kl. 14:55

Janni Ree er træt af det tabu, der er omkring skønhedsoperationer, så nu vil hun forsøge at gøre op med nogle af fordommene med en ny bog.

– Jeg er ved at lave en ny bog om skønhed, fordi det er et tabu. Man kommer med på operationsbordet, og jeg er hudløs ærlig omkring mine operationer. Der kommer også til at være link ind til en operation, jeg får foretaget. Så det er mit syn på skønhed, og man får lov til at komme med hele vejen, forklarer Janni til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: UH! Har Nynne fundet en ny mand?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Adelina for ‘Robinson’ fortæller, hvorfor hun gerne vil være med i ‘Forsidefruer’.

LÆS OGSÅ: Efter kæmpe skænderi: Sådan er Gunnvør og Jannis forhold i dag

Bogen tager udgangspunkt i de kosmetiske operationer, som Janni har været igennem, men den handler er også om kosmetiske operationer generelt. Blandt andet er ‘Forsidefruer’-veninden Jackie med i et af kapitlerne.

– Jackie har gået igennem nogen af de samme ting, så hun er med til at skabe fokus på det. Og som noget helt nyt får man lov til at se min operation, som også er med i det næste afsnit af ‘Forsidefruer’. Min ghostwriter har været med under operationen i alle fire timer, og der kommer link ind til operationen, fortæller Janni, der laver en online bog.

– Det bliver en anden måde, men det er for at bryde det tabu, der er, fortæller Janni fortsat.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde beklager: Jeg har begået en fejl

Janni har flere gange oplevet på egen krop, at folk mener, det er tabu at lave om på sig selv for skønheden.

– Folk spørger mig, hvorfor jeg behøver det, og hvorfor jeg vil prøve at holde mig ung. Det skal så lige siges, at jeg ikke vil opfordre 20-årige kvinder til at gøre de her ting, men når man bliver 51 år som mig, så sker der jo ting – numsen bliver mindre, og alt går sydpå, griner den populære forsidefrue, der taler åbent om, at hun tager operationerne for at undgå de alderstegn, der kommer.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kæresten med i ‘Den store bagedyst’

– Hvis man kan gøre noget for at bevare den krop, man gerne vil have, så vil jeg da sige hurra for kirurgien. Vi er jo blevet så dygtige i dag, så det er også blevet mere almindeligt at få lavet alt fra øjenlåg til slap hud på maven, og nye bryster er sindssygt almindeligt, fortæller Janni.

Jannis nye bog bliver skrevet af Jimmy Bro Støving, som også skrev Jannis selvbiografi ‘Golddigger – I think not’, men hvornår bogen udkommer, kan de endnu ikke svare på, da den stadig er undervejs i processen.

LÆS OGSÅ: Janni Ree i træning hos Gustav: Jeg har taget på

Læs mere om