Janni træt af ‘Forsidefruer’: Det skal slutte

Janni er træt af at være i centrum i programmet, og hun ønsker bare, at det hele skal slutte.

Af Rikke Lynge - 3. oktober 2021 kl. 18:55

Janni Ree havde taget sin mand Karsten Ree med til forpremiere på James Bond onsdag aften i Imperial i København, og her faldt snakken på det rullende TV3-program ‘Forsidefruer’.

– Det hele er jo centreret på mig, og jeg tænker også, hvis det ikke var centreret på mig, hvad skulle det så handle om? Jeg synes bare, det bliver ved med at køre lidt for langt ud, så de må til at finde på noget andet, fortæller Janni til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Karsten mærker kroppen degenerere: Jeg er ved at dø

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Janni fortæller om ‘Forsidefruer’.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne efterlyst

Janni glæder sig i virkeligheden mest til, at det sidste afsnit i sæson 10 er sendt.

– Jeg glæder mig til, at det slutter, og der kan starte en ny, som vi er ved at optage, fordi det er lidt trættende.

LÆS OGSÅ: Amalies mor taler ud om total nedtur

Karsten kan godt mærke på Janni, at programmet kører, og at hun ikke er helt tilfreds med indholdet.

– Du er den, der skal have nogle tæv, fortæller Karsten, der ellers ikke gider at se ‘Forsidefruer’, medmindre han selv er med.

– Man er jo bange for, hvordan man selv fremstår. Det er lige meget med dig, men jeg har et vis ry og renommé, jeg skal forsvare, det har du sgu ikke. Jeg skal jo være seriøs forretningsmand, fortæller Karsten til Janni, som kun kan grine af sin altid humoristiske mand.

LÆS OGSÅ: Har Janni sagt undskyld til Tina? Nu svarer Janni