Janni Spies i sorg

Janni Spies har mistet sin bror.

Af Nikolaj Vraa - 22. maj 2021 kl. 9:58

Janni Spies, 58, har mistet sin elskede bror, Leif Brodersen. Han døde forrige fredag i en alder af 73 år. Jannis pr-agent, Signe Lykke Jensen, bekræfter dødsfaldet overfor flere medier og siger, familien er berørte og meget kede af det.

Da Janni i 1984 som 21-årig mistede sin mand, Simon Spies, 61, indsatte hun sin storebror som administrator for både Spies og hendes personlige formue på 500 millioner kroner.

Han fratrådte dog i 1992 og blev erstattet af hendes nye mand, Christian Kjær, der også satte sig for bordenden som bestyrelsesformand. Det gik dog ikke ud over forholdet mellem de to søskende, der havde et nært forhold hele livet.

LÆS OGSÅ: Birthe Kjær i sorg: Rørende farvel

Efter skilsmissen sagsøgte hun i 2013 Kjær for 150 millioner. I retten kom det frem, at Brodersen var blevet presset ud af Kjær.

– Der er rigtig mange ting, der er gået op for mig, efter jeg er blevet skilt, sagde Janni i vidneskranken i Østre Landsret.

– Men i 1992 kunne jeg mærke på Christian, at han syntes, min bror var håbløs. De havde ikke det bedste forhold. Og Leif ville ikke stille sig imellem mig og min mand, forklarede hun.

Med sin storebrors død er Janni Spies den sidste i søskendeflokken. Hendes mor og far gik bort i 2007 og 2011, og i 2016 døde hendes storesøster, Winnie, i en alder af blot 66 år.

LÆS OGSÅ: Lykkelig Christian Kjær: Endelig vaccineret

LÆS OGSÅ: Hildas flotte overraskelse: Hurra for Keld

 

Læs mere om